- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Toi e malyk i ne znae
ei hora pomognete mi pls. hvanah si edno gadje... toi e edna godina po malyk ot men ... i e devstven... basi shita... malko se sduhah kato mi kazaha che e po malyk ot men i sled kato toi mi kaza che ne e spal s momiche....Inache e pich i godinite ne mu lichat. Aide kajete mi kak da mu pomogna ... dmeg veche da ne *******. Kvo da napravq shtoto az do sega sym imala vryzki samo s batkovci i te sa me uchili ne mi se e nalagalo az da ucha nqkoi. Pls ! Toi iska iskam go i az obache ne znam kak da postypq i kvo da mu kaja.... Kak da go nauchaaa????
Защо трябва да го учиш. Просто поемаш инициативата, докато той ти влезе в ритъма!Не е чак толкова трудно!
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
emi macko .... za k`vo da go u4i6....toi sam trqbva da si shvane k`vo trqbva da pravino...vse pak i ti trqbva da ima6 vryzka v koqto ti da vodi6 - got e
xax
Mi kato sa te u4ili tebe batkovcite, ne nau4i li ne6to![]()
mislq 4e pri mom4etata ne e tolkova truden pyrviq pyt...pyk i nali sa te u4ili batkovci trqbva da znae6 kakvo da pravi6 vse pak ne ti si neopitna, a toi nali taka?
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Абе колкото и да го учиш трябва сам да се обучи.Първия път ще се притеснява(можеби и ти) , но после всичко ще си е на мястото!
na kfi godini ste , 6tot i tfa ima zna4enie
ina4e kfo ti puka - davai.......
Eeee, че той е уцелил джакпота...Казано е
вземи си кака да те отрака....
Смело напред..
![]()
ehhh blaze mu na pi4a...6te si ima u4itelka...tva mi e nesbudnata me4ta![]()
![]()
...na mnenie sam 4e trqbva da go predrazpolojiv kam edin spokoen polov akt kato za na4alo...ei taka kato na igra...
Neka se uspokoi pak drugoto 6te mu doide ot vatre
Ot guza v ustata-da se ne gubi aromata!
Tova e tainata na uspeha![]()
1:1 с моя случай. Бившата ми приятелка беше 1 г по-голяма...Първоначално написано от Too much to ask
я ми поясни кво значи да го "учиш"!? просто когато се ослушва или не знае кво да прави му казваш как го обичаш и тва е... той сам ще се научи!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
mi..do6lo e vremeto i ti da poeme6 inciativata!ne misli 4e e tolkova lo6o,a naprotiv,mn e priqtno da si vode6t ponqkoga i da use6ta6 4e kontrolira6 situaciqta
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Просто го успокоявай с думи, но не прекалявй, за да не се получи просто някакъв разговор (което м/у др. не е чак толкова лошо)
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.