- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Tapa tema,ama vse pak q vijte,postarala sam se
Hi.Emi zna4i temata mi ne e mnogo smislena,ama se 4udeh kva tema da pusna....Iskam da vi pitam...Kefite li se na snega?Az mnooooo,mn obi4am snqg
Malko e studeni4ko,ama karai
Vav Varna kolko snqg ima leleee,ima prespi po 2 metra,mojete da gi vidite po novinite
ThE LoVe Is NaMe,ThE SeX Is GaMe.FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe
Mmm da az mnoo mu se kefq na snega...edo takova beli4ko si4ko xixixi;] Malko e kofti kato e kishavo ama...I v Burgas ime super mnoo snqg, daje bilo obqveno bedstveno polojenie ama na men ko mi puka nali ima s ko da se zamervame pred daskalo :P~
My heart topur-lopur for you, baby!
ii i i i i ibasi tupata temabazik ve
![]()
men snega ne me kefi , drazni me kat vali 6toto zatrudnqva dvijenieto i e klin4![]()
Emi kefi me no za jalost ne moga da izlqzatuka vuv vn e naprao super
))
ми аз много се кефя на снега(мойе би, защото обожавам ските)Ама освен това е много хубаво уи чистичко така
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Мнооого ми харесва
Не ми пречи да излизам, само е трудно да намериш други ненормалници, които да се навият да излизат по това времеОбаче като излезем си прекарваме страхотно
![]()
Животът е прекрасен
mnogo se kefq na snega ..
i sega kak zavijdam na tezi,koito sa ot Varna ne e istina ..
iskam i v Sofia da ima tolkoz mnogo snqg ..
ama ... ostavam si samo s iskaneto..)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами кефя му се!!!!!
Ама като си помисля какво е във Варна в момента и ми призлява!!!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Ммм много го обичам,само да не се кашваше така гадно,а пък и е забавно като пада бой със снежни топки![]()
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
Mnogo obi4am snqg,oba4e v Sofiq vednaga stava kisha na vsqkude...ina4e da si nqkude na planina na 4isti4ko i da vali,vali,vali...umiram si ot kef!A i kato ima snqg vremeto e nqkaksi po meki4ko,otkolkoto kato e suha zimaizobshto snega e mn hubavo neshto
![]()
Haaahahahhahaha ahahhaha basi tupizmite![]()
![]()
A kfo 6te kajete za dujda,a?! Kefite li se na dujda??????
![]()
Mi na grumotevicite..ueue maue
![]()
P.S.-pozdravqvam avtorkata..naistina se e postarala.To ne si e lesno tolkova bezsmislena tema da se izmisli![]()
![]()
Абе обичам го ама само да го гледам.. вярно много е красиво ама всичко спира до там. Само като си представя, че едвам идват таксита до вкъщи, улиците са заринати, има адски много катастрофи (гаджето ми и най-добрия ми приятелем катастрофираха) и просто направо се ужасявам. Много ви се чудя, как тей се кефите, че във Варна има много сняг, хората са в бедствено положение, една родилка едвам стигнала до болницата пък вие искате и при вас да е тей...![]()
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()
как няма да му се радвамот години не съм виждала такъв сняг! Ся и ако не духаше навън такъв вятър по цял ден щях да съм навън, да обикалям морската и да се търкалям в снега с приятели
![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
I az mnoo mu se kefq ama samo da sam oble4ena dobre i da ne zuzna....a tva za moreto 4e ima tolkova mnogo snqg si e super stranno!!!Moje da prozvu4i tupo ama zamruznalo li e moreto?E znam 4e edva li shte e tzqloto ama pone 4astПървоначално написано от KISSKA_
![]()
abe gotino si e!snega moje da bade dosta romanti4na atmosfera,no...........
koftito e 4e na6te mn sku4no gledat na ne6tata i mi pravqt problemi 4e se vijdam s gadjeto mi prez studenite zimni dni(po to4no 4e se vijdame prez den)![]()
![]()
ina4e ne e lo6o(kato izklu4im ki6ata-tq e otvrat)
Az puk go mrazq, vqrno 4e e hubav, no me drazni tova 4e za da stoi toi e pod 0 temperaturata i nai-ve4e tova 4e trqbva da hodq debelo oble4ena, sas debelo qkeNo tova se otnasq glavno za zimata, ina4e za snega ne mi haresva 4e mnoo se parzalqm i ponqkoga padam po dupe (taq godina ne sam
)
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Уууууу мразя снега. Студено, навсякъде е хлъзгавица(тая дума една съученичка я измисли май), и ти вали отгоре и ставаш като някой снежен човек. Не мож излезнеш насам натам...уаааа гадория си е туй.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
nali q nqma6e,tazi tema predi malko? to4no pomnq 4e otgovarqh ve4e..mrazq zimata,mrazq snqg i stud! tuk v moskva mai postoqno go ima.a slanceto vizdam mnogo rqdko.mra4no e,studeno e,mrasen snqg..brrr![]()
стига приказки!
и аз така...Първоначално написано от LiNkiN4eTo
pfuuu az mnogo obi4am snqg ama tuka gram....sneji4nka ne e padnala .... ne e 4esno![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
mi az vchera se vurnah ot planinite biah da karam snowboard i predi da ida mnogo mu se kefif,ama edna sedmica v tia prespi mi doide mnogo i sega ne mu se kefia tolkova mnogo