- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Свети валентин или Трифон Зарезан
parvo Trifon Zraezan posle edna takava variaciq na Sv. Valentin s koqto mi padne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ан така ! Ами незнам за мен Свети Валентин е най-ужасния празник в целия календар!Първоначално написано от LunaTriCk
тъп000... Едва ли не да се сетиш веднъж в г0дината к0лк0 е специален ч0векът д0 теб и к0лк0 г0 0бичаш !
Аз ще празнувам м0ят Св.Валентин feat. Триф0н ще кажа на всички м0и приятели и приятелки и р0днини к0лк0 мн0г0 ги 0бичам тъй кат0 не виждам п0дх0дящ0 м0мче к0ет0 заслужава да му кажа, че г0 0бичам !![]()
P.S д0ри се дразня да гледам всичките магазини 0качени с някакви сърца и п0д0бни, БАНАЛНИ глуп0сти !
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Sveti Valentin prazuvam vseki den, a Trifon Zarezan, kakto podobava, na 14.02![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ми добре де, то по тая логика и Трифон Зарезан няма смисъл, щото тъй или иначе цяла година си пием и се наливаме
Така, че най-добре е двете. И да се обичаме, и да си попииваме![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
Emi ne sam GADJOSAN tazi godina za tova shte si praznuvam nai veroqtno "TRIFON ZAREZAN"![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Аз не пия, така че празнувам Свети Валентин. надявам се тази година да ми е първият истински празник, а не само с надеждите да си остана. Има доста голяма вероятност за това, защотот в момента си имам момченце и сме заедно от 7 месеца и се обичаме (поне аз него много)![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
E az zashtoto nqmam navika da piq cqla godПървоначално написано от Грахче
no na takiva praznici mu otpuskam kraq...
Moje da sme bezdelnici, no ne sme bez praznici.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
А ве аз честно казано нищо не празнувамняма подаръци няма разник, но това не значи че няма да се напия
Празнувам БЪЛГАРСКИЯ ПРАЗНИ.
Един Е Трифон ....![]()
и Зарезан е негов пророк
BTW псенцето уби рибите
Да пием за любовта....![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
Ами просто започно да пиеш![]()
Sveti Valentin
Mislq 4e v dobra kompaniq i dvata praznika mogat da se praznuvat ednovremenno![]()
![]()
![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
tova e vqrnoПървоначално написано от ^BAD_GIRL^
Sveti Valentin
ai v momenta nqma s koi da praznuvam Sv. Valentin
talka 4e 6te praznuvam Trifon Zarezan (makar 4e az
i bez da ima povod si go praznuvam)