- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- prgrama za mp3-ki
Zraveite,mojete li da mi kajete koq spored vas e nai-dobrata programa za zapisvane na cd-ta vyv format mp3?Ako mojete da mi dadete i link ot kude da q drupna 6te sym vi stra6no blagodaren.
Ima edna programa Nero Burning room mai beshe, v kuvto iskash format mojesh da si zapisvash cd-ta![]()
NERO-to si e klasika![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Нерото е класика ама на мен ми прайше много пробзи. Начи сега си ползвам musicmatch jukebox
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Аз преди ползвах Еasy CD Creator, но сега съм с Nero Burning. Не мога да ти кажа коя е по-хубава, тъй като не ги разбирам тия неща, но еднакво лесно ми е и с двете)
А МusicМatch JukeBox не е ли програма, с която се правят mp3-ки![]()
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
na mene Nero-to mi go dadoha na disk sus zapisvachkata ama ne go polzvam ne znam neshto mi precakva neshtata i zatova sega davam po standartnata procedura kopiram si gi v zapisvashtoto ustroistvo i davam da zapisva i taka..bavna i dosadna rabota ama puk sigurna![]()
"Неро Горящия Циганин" е най-разпространената и най-удобна. Е, дава грешки понякога ама...няма идеална. И аз съм с нея.
Нерото си е идеалноПървоначално написано от Bolid1
![]()
Noro-to...ina4e Alkohol 120% za maniaci![]()
![]()
imam i Nero i mi vyrshi rabota pyk nz.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.