.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    ваксично
    Guest

Вакса за коса

Ако някои от ваз исползва вакса за коса..нали знаете
    такава вакса като си намажете косата и да лъщи
    неква по да свети
    е..бях си купувал такава но не от българиа и сега тая вакса ми се свършва
    АКО НЯКОИ ЗНАЕ НЯКОЯ МАРКА ХУБАВА ВАКСА ЗА КОСА НЕКА КАЖЕ ЗА ДА ИДА И ДА СИ ВЗЕМА ОТ НЯКОИ КОЗМЕТИЧЕН МАГАЗИН ?
    Много ми трябва много ме кефи

Голям фен
    lele..ne znam kak ti haresva.az imam ama si slojih nqkolko puti i napravo se otchaqh..pravi kosata da izglejda super tejka i mazna.. izobshto ne me kefi no sum chuvala che tiq na Taft sa dobri.dano da uluchish qka vaksa

Guest
    Аз ползвам от време на време вакса за косата .. Моята е на Тафт (кутийката й е синя) и наистина съм доволна.

Ами аз рядко използвам вакса,
    но ти препоръчвам тази на Taft
    и тази на L'oreal.

Супер фен

:)

teq na taft sa mnogo dobri moq savet e zemi si gela im 4ervenata opakovka pravi kosata blestq6ta mnogo dobre sedi i dosta silno hva6ta kosata posle si zimai vaksa moi li4enm savet

ваксинчо
    Guest
    Само да ви кажа
    МОМЧЕ СЪМ !!!
    Има ли няква разлика между ваксите ?? тая за мене ли е или е женска
    [някои са да не каже ,че съм геи като се мажа с вакса за коса виждал съм и други мъже споко]
    та тва става ли за мен ?

Не се притеснявай.Никой не си мисли,че си гей.Много мъже си слагат вакса на косата,но това не означава,че са гейове.
    А и ваксата е универсален продукт.Става и за мъже и за жени,като гела.

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    vaksa na men ne mi haresva...za mom4etata da ama az li4no kato si slagam vaksa i stava to4no napleskano i dori toku 6to izmita kosa izglejda zle i mazna...ina4e imam na TAFT ne e lo6a naistina ama ima i po dobri ...no vaksata deistvitelno fiksira nai-silno za mom4etata e 6

*ThE~WorLd~Is~MinE*

KuPO
    Guest
    Ваксата за коса се използва при сухи коси и ги прави по-лесни за оформяне също така омекотява косата , нанася се на влажна коса умерено количество в зависимост от дължината на косата разтърква се леко след което се обработва с сешоар и всичко е окей. Най-добри са ваксите на Wella и Loreal може и Taft да се включи. Тази информация я имам от професионален стилист ,а и от лична употреба.

Слагал съм си 1 път вакса и повече няма да го направя! по добре пяна или гел..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Аз си изправям косата със сешоар и четка всеки път когато я измия(през ден).Задължително после слагам вакса и по този начин на другия ден само я сресвам и тя си стои права Е,само бретона го дърпам мъничко Ваксата ми е любимият продукт...
    Но ти щом говориш за блясък....да не говориш за течни кристали?
    Относно ваксата-Londa или Taft.Ако ти се дават повечко пари-Alfaparf

KuPO
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Аз си изправям косата със сешоар и четка всеки път когато я измия(през ден).Задължително после слагам вакса и по този начин на другия ден само я сресвам и тя си стои права Е,само бретона го дърпам мъничко Ваксата ми е любимият продукт...
    Но ти щом говориш за блясък....да не говориш за течни кристали?
    Относно ваксата-Londa или Taft.Ако ти се дават повечко пари-Alfaparf

Голям фен
    уф не ми говорете за вакса .. и аз в началото се зарибих и си взех тая на орифлейм - Extreme Styling Wax...еми какво да ви кажа .. хем малко сложих ама то да те е гнус да си барнеш косата.. все едно с мас съм я мазала ужас.. неискам и да чувам повече за вакса .. а щом на теб ти харесва купи си но не и тази на орифлейм.. Ужасна е

Цитирай Първоначално написано от Allthatshewant
    уф не ми говорете за вакса .. и аз в началото се зарибих и си взех тая на орифлейм - Extreme Styling Wax...еми какво да ви кажа .. хем малко сложих ама то да те е гнус да си барнеш косата.. все едно с мас съм я мазала ужас.. неискам и да чувам повече за вакса .. а щом на теб ти харесва купи си но не и тази на орифлейм.. Ужасна е
    не зависи само от ваксата , а и от косата ти. За тази на Орифлейм мога да кажа ,че не е толкова лоша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си