.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Klitor...problem

TauHa
    Guest

Klitor...problem

Kogato piq alkohol i sled tova pravq sex , klitora mi se poduva mnogo normalno li e tova ...slu4valo li vi se e momi4eta ...seriozno pitam , za6toto sum pritesnena

Повече от фен
    Град
    Варна
    ti sigurna li si dali ne sa malkite sramni usni koito izlizat izvun golemite
    puk i nali znae6 4e klitura se pulni s kruv kogato se vuzbudi6 i nabubva malko, moje bi e ot tova ne vqrvam da ima ne6to ob6to s alkohola

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от kurabiika
    puk i nali znae6 4e klitura se pulni s kruv kogato se vuzbudi6 i nabubva malko, moje bi e ot tova ne vqrvam da ima ne6to ob6to s alkohola
    I az taka mislq

Супер фен

:)

normalno e nema se pla6i6

Повече от фен
    em spored men tva ne e ot alkohola...kato se vyzbudena(a za da pravish sex se predpolaga che si)normalno da porastne ...
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Re: Klitor...problem

Цитирай Първоначално написано от TauHa
    Kogato piq alkohol i sled tova pravq sex , klitora mi se poduva mnogo normalno li e tova ...slu4valo li vi se e momi4eta ...seriozno pitam , za6toto sum pritesnena

Т'ва е същотото, като да питаш дали е норнално на мъж да му стане патката като е върбуден

normalno e , nqa se plashish :}

Град
    Malvern Hills
    просто алкохола разширява кръвоносните съдове и още повече кръв цирулира..
    THE WORLD IS A SMOKIN" GUN THAT IS LOADED...

Некултурист
    Guest
    Здрасти. Обади се в канал 2001 . Там знаят всичко. Не съм културист. Край

Некултурист
    Guest

Цитирай Първоначално написано от Некултурист

Цитирай Първоначално написано от Ловеч
    Цитирай Първоначално написано от Некултурист

ахахахахахахах
    [img][/img]

Цитирай Първоначално написано от kurabiika
    +1

mda svrzany e ...nqkade bqh 4ela 4e e normalno ,no ne se prepora4va ...to principno ne se prepora4va pila da prai6 seX , no tfa e dr. vapros... kazaha ti gy - alkohola raz6irqva kravonosnite sadove,klitora sa6to se palni s krav katy prai6 seX i ety ti poduvane ...nqma da se kosi6 spoX

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от :.h0t_bAbE.:
    mda svrzany e ...nqkade bqh 4ela 4e e normalno ,no ne se prepora4va ...to principno ne se prepora4va pila da prai6 seX , no tfa e dr. vapros... kazaha ti gy - alkohola raz6irqva kravonosnite sadove,klitora sa6to se palni s krav katy prai6 seX i ety ti poduvane ...nqma da se kosi6 spoX
    izvinqqm se 4e e malko izvan temaata ama... za6to da ne e prepora4itelno da pravi6 sex pila
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Плевен
    [quote="wasntme_"]
    Цитирай Първоначално написано от :.h0t_bAbE.:
    [b]izvinqqm se 4e e malko izvan temaata ama... za6to da ne e prepora4itelno da pravi6 sex pila

е как защо?
    ако си пила малко..само за да се отпуснеш е ок...ама ако си се нальокала кат прасе.. щото после ще има и и и и още мноого такива.. като си пила не мислиш трезво и правиш неща за които после ще съжаляваш !!!

знам го от личен опит!!!

Град
    В СъниЩаТа тИ ..
    случи ми се и на мен веднъж,но мойто беше по страшно ... с приятеля ми бяхме на купон и се понапихме,той повече аз п0-малко !
    и така почнахме да правим секс като се прибрахме ,но го правихме мн дълго защото алкохола му пречеше доста .....
    блъскахме се около 1 час и нещо и после го направихме 0ще веднъж на сутринта като се събудих срамните ми устни (малките) бяха се подули мн и бях мн синя доста се уплаших но понеже ме беше страх да утида на лекар изчаках да ми мине...след 4 дни ми спадна и синь0то мина но доста болеше

Голям фен Аватара на Devilka
    Какви са тия теми от 2005?!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Проблемът с клитора е сериозен! Дори и в навечерието на 2008

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Проблемът с клитора е сериозен! Дори и в навечерието на 2008
    Ама не се и съмнявам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми