- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Импровизиран лубрикант
Здравейте,може би е имало такава тема и преди,но да питам за всеки случай.
Чел съм в гоогле и съм виждал начини за правене на импровизиран лубрикант(само за мастурбация) и искам да ви питам дали е опасно да си правиш лубрикант у дома с импровизирани матеряли.Досега не съм пробвал(не че ще пробвам),но просто питам за да знам,ако ще планирам да си правя(не че не мога да си купя).
По-добре си купи, отколкото да си играеш с неща, от които никаква идея си нямаш.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Лубрикант за мастурбация, олеле ! Не че нещо, просто според мен е ужасно глупаво.
И иначе - да ! По-добре дай 5 лева за една тубичка, отколкото да "импровизираш" и да стане некой фал. Макар че съм чувал за какви ли не глупости... с олио, свинска мас, маргарин и куп други глупости. Трябва да си бая изхакан, за да правиш подобни простотии.
Тури му лига, братоПо-евтино, ефективно и безопасно няма
![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Омг, кво ще се правиш на химик... купи си по-добре!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Вземай 1 буркан свинска мас и ще имаш за години напред.
Welcome to the Jungle...
Тургай слюнка или си купи 5лв са...блях...
maDamn
Тоя лубрикант от 5лв е 30мл. До къде ще стигне?
Ако искаш си прави лубрикант... Само не го ползвай с презервативи. В зависимост от това какво ползваш за смазка може презерватива да се скъса.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
не че ше си правиш, не че ше си купуваш... не че ти трябва... просто искаш да знаеш всичко за лубрикантите![]()
то густо, то пусто