.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    ve4e sme nau4ili za tova
    стига приказки!

e moe ima putki deto da ne se miqt,ama tav ne znachi ,che vsichki sa takiva...ima si mnogo chisti madami primerno,ama sam sigurna che ima i takiva det moe umresh samo kat gi doblijish kvo ostaa da gi ebesh maina taka che miite se redovno i ne samo madamite ami i pichovete da se miqt po-chestichko nqma da e zle hahahaaaa

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    kat ti e 18 sm da ne si s dva chifta mude mirizlivite slivi ti si nqkuv pulen psihopat na taq tema ! kompleksar! nz samo k`fo te kara da si mislish che shtom na tvoqta jena slivata i mirishe znachi che i na sichki ostanali mirishat i ne se kupqt . Sorry ama t`fa che tvoita pr-ka e prosta i chaka nqkoi da i kaje koga da se izkupe ne znachi che vsichki sa taka! a sq tuk mislq che e i moi red da ti kaja idi si izmii penisa che pochvash da smurdish s tiq temi !
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

pisna mi nakraq! predlagam da zapo4nem tema "mirizlivite kurove".az li4no mnogo kakvo moga da kazha,makar 4e i ne e mnogo priqtno.kakvo momi4eta,da zapo4nem li?!
    стига приказки!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от nar
    pisna mi nakraq! predlagam da zapo4nem tema "mirizlivite kurove".az li4no mnogo kakvo moga da kazha,makar 4e i ne e mnogo priqtno.kakvo momi4eta,da zapo4nem li?!
    Kvi temi shte zapo4vash ti ve?Kat te drazni temata nedei pishi v neq qsno?

susu
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от nar
    Kvi temi shte zapo4vash ti ve?Kat te drazni temata nedei pishi v neq qsno?
    kuf si ti, 4e da kazva6 koi koga i kude da pi6e, be murlio?
    deebi kompleksara

Guest
    nqma nishto po gnusno ot edna smurdqshta ligava sliva,mirisheshta na izgnilo salamureno sirene...gadna vonq e tez koito sa imali semane davane sas slivi znaqt tova.A za tezi koito sa oshte devstveni a te sa dosta vav tozi forum-znaite 4e skorro shte se sbluskate sas tazi protivna mirizma i ako se nadqvate 4e sad edno dobre oble4eno i mirisheshto na parfumi momi4e ne se krie otdolu edna mirizliva shunda to sna4i jestoko se lujete

METALEN_KUR
    Guest

GLUPOSTI!

TOVA PUK SA PULNI PROSTOTII I BULLSHITS!!!!SEGA 4E IMALO NIAKOI KOITO MIRISHAT AMA TOZI LAINAR PREDI MEN IZKARA 4E VSI4KI BILI TAKA! MOGA SAMO DA MU KAJA DA SE EBE V GADNIA MIRIZLIV ZADNIK S KVOTO NAMERI I DA MI IADE KURA TOZI TAPANAR SMOTAN! TI SI PALEN BOKLUK BE . TI SLIVA NE SI VIJDAL NIKOGA SAMO NA KARTINKA . ME4TAESH DA POMIRISHESH PUTKA AMA NIAMA DA STANE PEDAL SKAPAN HODI DA DUHASH N IAKADE ....!!!!FUSK YOU~!

Guest

Re: GLUPOSTI!

Цитирай Първоначално написано от METALEN_KUR
    TOVA PUK SA PULNI PROSTOTII I BULLSHITS!!!!SEGA 4E IMALO NIAKOI KOITO MIRISHAT AMA TOZI LAINAR PREDI MEN IZKARA 4E VSI4KI BILI TAKA! MOGA SAMO DA MU KAJA DA SE EBE V GADNIA MIRIZLIV ZADNIK S KVOTO NAMERI I DA MI IADE KURA TOZI TAPANAR SMOTAN! TI SI PALEN BOKLUK BE . TI SLIVA NE SI VIJDAL NIKOGA SAMO NA KARTINKA . ME4TAESH DA POMIRISHESH p*tka AMA NIAMA DA STANE PEDAL SKAPAN HODI DA DUHASH N IAKADE ....!!!!FUSK YOU~!
    Ti si edna mirizliva sliva vonqshta na ciganski kenef ma smrudlo.Voni li ti shundata a?Zasegna se ot tva koeto sam pisal na4i te boli vlqzlo ti e analno nali? Malka mrusna slivka si ti ela mi zavarti edin svir4ok da ti opraq pone aromata na ustata ma mirizlivke...

Guest
    да ви еба у сливите,кво се гаврите с тия тъпи въпроси,6опари

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    deba mirizlivite slivi snimat sa na ogledaloto v kenefa sled kato serat ne sa kupqt cqla sedmica i putkite im mirishat na riba
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на draid
    Охооо имаме си археолог.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си