- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Искааамм...
Каква е най-съкровенната ви мечта?![]()
Искам един определен човек тук и сега, а не да чакам ваканций или свободно време за да стане това![]()
Why are we here ?
Да стана Rodney Mullen две хяхяхя![]()
![]()
People Like You Just Fuel My Fire
Balgariq da e strana kato Kuveit v ikonomi4esko razvitieTva da stane si4kite ni me4ti 6te se zbadnat
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
[quote="Nekasa4a"]Balgariq da e strana kato Kuveit v ikonomi4esko razvitieTva da stane si4kite ni me4ti 6te se zbadnat :twisted
Е това трябва да е![]()
Каквато и да стане България мойта мечта няма да се сбъднеПървоначално написано от Nekasa4a
![]()
People Like You Just Fuel My Fire
Ot vsichko nai-mnogo iskam edno momiche....naposledyk dobre varvqt neshtata ma shte vidim po-natatuk!!!
МеI Love girlpower
ami iskam da byda mnogo shtastliva s chovek,koito da me obicha i vinagi da e do men a ne da mi skusva nervite kakto stava vseki pyt,da ma qdosva,revnuva i taka na tatyka![]()
Dageto ot pleven li si ?DD
Tova,koeto pojelaq Az dnes... to shte byde istinata utreshniq den!
mi iskam mn neshta...mn ot tqh sa mn otka4eni no nai-nogo iskam 1 mom4e mnogooo da strada i da si go polu4i i da ida v na Wade Robson show-to)))))))))))))
iskam gadjeto mi da jivee u nas,kogato iskam da si go gu6kam i celuvam![]()
su6to taka iskam ... Bulgaria da stane edno po dobro mqsto,za6toto
mi pisna ot tozi mizeren jivot![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
оооо..мечти няам(боли ме кат не се изпълняват...а тва е често..)
иам желания..
примерно искам съм си с един човек..мрън
второоо
искам някой ми изкупи Мухоморката......инсомниите.. бас-а....бордшопа....ммм..саботаж.. и т.н.аа и на тъмно!
искам българия се пооправи поне малко..
тва лято си намера раота...ахха(не на околовръстното..нищо че ми е близо..)
искам да тренирам брейкденс..
искам да мога да драскам графити..
искааааааааааааааам Пак да е жив..или поне да не се крие...
искам...любов за сички![]()
![]()
..But why?...
Ooo i az iskam mn neshta.. iskam da se premahnat teq shibani kazarmi... iskam 4oveka kogoto obicham da e do men i s1shto da me obicha.. iskam malko po-dobro mqsto za jivot.. s po-dobri hora ..tova iskam!
Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!
moita me4ta e da imam mom4e do sebe si , koeto istinski da me obi4a![]()
Iskam da se zapoznaia s Marques Houston tova e edna ot mechtite mi![]()
Iskammmm MNOGO VREME, samo za mene, za6toto absoliutno vinagi se zanimavam s drugite i TEHNITE problemi...
Искам ЛП да си останат заедно завинагиДа отида живея в Австралия, да ни се роди здраво бебето, да си зема изпитите и да хм преодоленя депресията
![]()
Първоначално написано от LiNkiN4eTo
trq se vidm na jivo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
6tastie za men i za blizkite mi hora...Edin po-dobur svqt...Navsqkade govora...
Taka si4kite drugi jelaniq stavat bezmisleni..6toto 6tastieto i zdraveto sa nay-vajni...taka kvoto i da si pojelaq drugo moje i da ne me napravi 6tastliva...
I am the substance and the one who has no substance.
Nekasa4a![]()
![]()
![]()
iskam duh4e deto izpalnqva vsqkvi jelaniq![]()
изглежда ще тряя се задоволя с Родни Мълен 3 :P
Да се науча да обичам без да ме боли :P
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
В тези дни искам да съм малко по-положително настроена към целия Свят![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.