.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

За Сънищата

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    кво за тях?аз обичам еротични
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Guest
    Много често сънувам някой приятен сън винаги с любимият човек.......и ми става едно такова търсене вътре в мен че на яве не съм с нея......незнам защо така става..може би мечтите се преплитат със сънищата Най-големият кошмар, който съм сънувал ли питаш ?
    Беше преди много време и то не веднъж, този кошмар съм го сънувал няколко пъти в определен период от живота ми. Близките 5-6 години не съм го сънувал. Много бледо си го сещам, но немога го опиша точно, не е случка (абе и аз незнам какво е) съжелявам много но немога го опиша .
    Та мисълта ми е случвало ли ви се е да сънивате нещо и да не можете после да го опишете, да е в главата ви, но да не занете как да го обясните

Az sunyvam dosta 4esto ponqkoga i dobri i xybavi suni6ta ponqkoga dosta lo6i i gadni i posle nemoga da zaspq na dr ve4er i si mislq samo za tqh no dosta puti mi se e slu4valo da mi se sbudva sunq moje da ne e to4no su6toto no ponqkoga i mi podskazva kakvo 6te stane na dr den ili sled izvestno vreme no MraZqqqqqq da sanyvam gadni i lo6i suni6ta za6toto mi stava kofti mnogo gadny i nemoga da mislq za ni6to drugo osven za tova koeto sam sanyvala i me e strah da ne se povtori pak su6tiq sun ili da vzeme da se sbudne
    Bez myka ochite ne plachat. Bez oblak dyjd ne vali! Samo iskrenno koito obichat mogat da ronqt sylzi!

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Аз не си спомням сънищата но ако си спомня някой винаги е свършвал по средата и мноо се дразня

Фен
    Град
    The spiritual black dimensions
    az ili ne pomnq kvo sym synuvala, ili synuvam 4e letq ponqkoga mi se slu4va da synuvam i gadni ne6ta sled koito posle me e strah da zaspq primerno mn 4esto ko6marite mi sa svyrzani s padane,tolkova e gadno 4e 4ak mi se povdiga nasyn i mi se zamaiva glavata.dobre 4e ne synuvam 4esto
    I am da gangsta necr0 kvlt Santa Claus!

www.thecursedpentagram.tk METAL FORUM

Голям фен
    obiknoveno sanuvam golemi gluposti i kato gi razkazvam na priatelite se zalivat ot smqh.....samo prostotii
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

pri men mnogo 4esto se slu4va da s1nuvam ne6to i sled edno izvestno vreme da go prejiveq absoliu4tno s16toto
    70% ot s1ni6tata mi sa sv1rzani s mnogo kv1r.vedn1j s1nuvam nai-dobrata mi priqtelka umrqla i ot neq tekat reki ot kr1v.drug p1t s1nuvam 4e ot nebeto vali kras-v1ob6te mnogo kofti

Само един път ми се случи да сънувам един страшно готин сън и повече не се е повтаряло(не че не съм сънувала, но просто такъв страхотен сън не съм имала повече). Не че беше нещо особено.. с едно момче стояхме на една пейка.. която беше на една скала и точно пред нас се виждаше морето.. Беше като приказка! Страхотно! Зад нас имаше една горичка... А момчето ме беше прегърнало.. И си стояхме така! Като се събудих се чувствах толкова спокойна... никога повече не се почувствах така!
    Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    razni fantasmagorii i posle s priatelite mi se napilqvame ot smqh kato im gi razkazvam ]
    vednuj bqh sanuvala ne6to podobno kato sunq na lover4e

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от [B
    aneD]Много често сънувам някой приятен сън винаги с любимият човек.......и ми става едно такова търсене вътре в мен че на яве не съм с нея......незнам защо така става..може би мечтите се преплитат със сънищата Най-големият кошмар, който съм сънувал ли питаш ?
    И моите сънища са свързани с любимия човек а кошмара който бях сънувала не веднъж и който вече до някъде ме плаши няма да ти разправям.

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Ами аз напослдък сънувам странни сънища Айми Лий знае Повечето ми сънища са яки, но има и страшнички Като бях маллка сънувах повече страшни сънища.А понякога не сънувам нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си