- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- PAK TEQ NOKTI
ne 4e sa 4uplivi,a ot iizvestno vreme se polu4ava edno vazdu6no prostranstvo vatre i kato se "spuka"se mahat sloevete i stava edno gadno...i noktite se s4upvat za6toto stavat mn meki!kakvo pomaga???kupih si vitamin A,C,B ama ...ne pomaga!
i pri men nask0r0 ima6e tak0va ne6t0...![]()
pri men se p0lu4i,za6t0t0 vseki den si smenqh laka..t.e vseki den
p0lzvah lak04istitel,a t0i ne e 0s0ben0 p0lezen ...
miii na men mi p0m0gna "MERC" malk0 sa skupi tezi hap4eta .. 0k0l0 12-13 lv,ama sa za n0kti,k0sa..60 drajeta sa,piqt se p0 2 na den ..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от miloto_girl-4e
opredeleno moje da e i ot tova. i az za sujalenie dosta chesto imam takuv problem. zatova sega hodq samo sus zazdravitel.mojesh da probvash tiq na perfect ne sa skupi i ima za vsqkakvi problemi - za chupeshti se, za meki, za neravni nokti..i tn i tna tezi hapcheta i az shte gi probvam :P
Здрасти. Ноктите са враг на китариста. Напускам.
Извинявайте, че се намесвам, но мисля, че правите грешка, странниче.
Съдържателю, бързо! Сметката!
Искам сметката!
Преди да слезе долу ми дайте сметката.
no ne vsi4ki zazdravitelite na perfekt pomagat.az si bqh vzemala za meki nokti i o6te edin za cepe6ti se nokti.vtoriq hi4 ne pomaga no za smetka na tova p1rviq e prosto b1rha.probvai go!
minalata godina az imah sa6ia problem ....az gi savzeh kupih si zazdravitel i ne sam gi lakirvala sigurno 5-6 meseza i gi izrqzah do dano!sorry no tova be6e moq izhod!
гледай на света с усмивка, за да ти се усмихне и той
Първоначално написано от miloto_girl-4e
ami ako e zaradi lako4istitelq-kupi si lako4istitel bez aceton(ima zazdravqva6ti,s vitamini i tam za razli4ni problemi)
predi da si sloji6 cvetniq lak,slagai specialna baza za nokti(tova e edno kato bezcveten lak)i posle slagai cvetniq
![]()
ima razli4ni masla srecialno za nokati.az se polzvah edno na sally hansen,no ne znam,prodavat li pri vas.to e vav mnogo udobna opakovka,kato takava tubi4ka i sas 4et4ica.ako go nqma,mozhe6 da vseme6 nqkakvo drugo.glavnoto-trq da mazhe6 nokati vsqka ve4er(mozhe i po-4esto) i ne po-malko ot mesec.
стига приказки!
majete noktite s iod. pojaltqva no sled malko miene iz4ezva. az predi imah sa6tiq problem s noktite no ve4e ne![]()