.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    KaSey
    Guest

Какво му става на форума ?

Първо добър ви ден
    Аз ... преди много харесвах форумчето ви и винаги си го разглеждах ей така за кефче ... даже си мислех и да се регистрирам и да си пиша редовно ама напоследък нещо много .... се наака/форума/
    Кви са тея културисти и гости и т.н. с адски тъпи и гадни теми и къде спят модераторите
    Ми това беше моето предложение - да се махнат разни глупави теми, който напоследък май са в повече
    Накрая и да ви похваля ... повечето от редовните сте си супер готини и с някои малки изключения тва си е много яко форумче
    Айде ... със здраве

Cyberdyne_101
    Guest
    Ами просто трябват повече модератори...
    И повече бой....

KaSey
    Guest
    Пак аз ....
    Ми мерси, че ... ми видяхте темата /знам, че има още много такива / и мерси за отговорчето
    Ех как ви се радвам ...
    ПП.: Айде да си играем :P

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    yhy, ima dosta takiva temi, vse v toq smisyl
    oba4e i 100 temi da se izpi6at pak ni6to nqma da se promeni
    foruma naistina mnogo zapada, po4vam da se ubejdavam v tova vse pove4e i pove4e, vypreki 4e ne mi se iska

Give me your best shot motherfucker!

Cyberdyne_101
    Guest
    E ние да си кажем, пък.... :P

Еми с две ръце съм за повече модератори!
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Супер фен
    Град
    sofia
    mi malko sa moderatorite, puk i ako bqha deistva6ti gre6ka nqma6e da ima

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Ami kolkoto i takiva temi da puskate moderatorite nqma da se uveli4at i foruma shte zapadne oshte pove4e tujno no istina

Цитирай Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
    Еми с две ръце съм за повече модератори!
    I az tova iskam, daje pisah na ceco da pusna tema za da se zapi6at hora, i sled tova dr s anketa i da izberem nai-dostoiniq, ama ne stava...Ina4e temata e sladka, mnoo vqrni ne6ta...
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    Spored men ima 2 glavni prichini poradi koito nqma poveche mods.

1. Shte stane kato v kazarma s oshte 1-2 moda!
    2. Horata koito iskat da sa mods sa mnogo emocionalni i imat silni vijdaniq za nqkoi neshta - i shte triqt na poraziq - koeto e po koefti otkolkoto da nqma mods!
    Sq popravete me ako gresha

KaSey
    Guest
    Може найстина да стане като в казармата, но едва ли ще се завъдят още мод....
    Всъщност не е целта да са повече модераторите, а да са действащи .... както каза е4о

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)

Re: Какво му става на форума ?

Цитирай Първоначално написано от KaSey
    Първо добър ви ден
    Аз ... преди много харесвах форумчето ви и винаги си го разглеждах ей така за кефче ... даже си мислех и да се регистрирам и да си пиша редовно ама напоследък нещо много .... се наака/форума/
    Кви са тея културисти и гости и т.н. с адски тъпи и гадни теми и къде спят модераторите
    Ми това беше моето предложение - да се махнат разни глупави теми, който напоследък май са в повече
    Накрая и да ви похваля ... повечето от редовните сте си супер готини и с някои малки изключения тва си е много яко форумче
    Айде ... със здраве
    е то ако се махнат сички глупави теми, треа да остане само всичко тийн на куп и фън форума.

Click!

KaSey
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Traffic
    Цитирай Първоначално написано от KaSey
    Първо добър ви ден
    Айде ... със здраве
    е то ако се махнат сички глупави теми, треа да остане само всичко тийн на куп и фън форума.

Епа не е задължително да остане само всичко тийн на куп(което пък според мен трябва да се раздели, щото е малко претъпкано вътре,но това е друг въпрос ...)
    Зависи какво разбираш под 'глупави теми', из другите раздели също има разни весели и полезни неща ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си