- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Kyde po sveta?
Ako imahte vyzmojnost kyde bihte iskali da otidite po sveta i zashto tochno tam ?
BG - shtot mi e RODINA !
Tibet - iskam prosto da vidq Kailas i da polafq s nqkoi lama
![]()
Само внимавай ламата да не те наплюеПървоначално написано от Kittie_
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
I az taka, iskam i v egipetПървоначално написано от Kittie_
![]()
Az pyk iskam da otida v Torino(Italiq) za da gledam na jivo mach
na Juventus i ako moga da zema nqkoi drug avtograf ot futbolist![]()
mnogo iskam da otida vav Francia i vHolandia
no opredeleno ne bih jivqla v druga strana. iskam da si ostana n bg!
No MaN, No CrY!!!
\m/
ami iskam da obikolq sveta![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
hodila sa, v Nice-francia i ZADALJITELNO ISKAM PAK DA SE VARNA TAM-neveroiatna atmosfera,neveroiatno misto,neveroiatni prejiviavania,nezabravimo prosto
a in4e bih iskala da ida na niakoi gotin ostrov ,kadeto morelto e kristalno i adski krasivo ,edinstvenie ostrovi za m koito znam 4e e mn krasivo sa kanarskite ostrovi![]()
Аз искам да отида в Тибет или
о-в Куба :P
П.П е не е заради пурите![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
edinstvenie ostrovi za m koito znam 4e e mn krasivo sa kanarskite ostrovi
hahahaha...az jiveya tuk i povyarvai mi hi4 ne e tolkova hubavo kato po karti4kite...tuk si e napravo Afrika...a bih iskala da se vyrna v Bulgaria...naistina tova e nai-krasivoto myasto koeto nyakoga sam vijdala
![]()
![]()
![]()
![]()
we'll die alone like a stone ^^
Ами аз искам да ида навсякаде почти,защото всяко място е красиво по свой начин(може би без Ирак и Афганистан и някви ей такива държави)
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
Mi mai vsi4ki durjavi koito sum iskala sum gi posetila osven Nepal..Mnogo sum navita da otida tam..Ina4e iskam da si doida v BG .Tova mi e naaai-goliamata me4ta!![]()
Koi pushach ne e mechtal da poseti Xolandiq?!
Ima tolkova mnogo darjavi koito bix posetila...no sega ne e momenta.
Naprimer ako sledvashtata sedmitsa maika mi kaje che zaminavame na ekskurziq v Indiq za 2 sedmitsi,shte otkaja.
mi az iskam da otida v canada.bilo mnogo krasivo.
V iujna India, kudeto turistite te hodqt, 6toto e golqm pu6tinak i golqma mizeria. Tova mi e ne samo me4ta, ami i cel, taka 4e ne me interesuva kak, no 6te otida tam, bilo i sled 20 godini.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
mi shvecia,norvegia,finlandia-durjavi s ogromna metal industria,a i strahotno minalo.Kakto i Egipet glavno zaradi piramidite i drevnite im obichai,prosto sum fenka na tema arheologia.
az bih iskal da otida v france ili da posetia new york ili L A
no bg na parvo miasto