- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- iskam toi da me lize
momcheta q kazete obicate li da lizetezabeliazala sam che mnogo ot priatelite mi ne obichat mnogo i samo razpraviat niakakvi istori kak meri6eli putkite i tn. priatelia mi ne me e lizal do sega i neznam kak da si go poiskam ot nego.pls daite mi idea kak da go nakaram da me lize
аз мога да те лижа, приятеля ти няма да разбере![]()
ok baby kazi mi kade da se sre6nem i 6te ti dam da olize6 hubavata mi putka
abe si4ko u sexu e pozvoleno napravo si mu go kaji nqma da go zasegne6 e verno moje da s o4udi no nadali 6te misli mnogo aide derzaite i uspeh![]()
a ti obi4ash li da duhash?
pogovori s mom4eto
: AMG Corporation
::
mi kaji si mu![]()
еее съжелявам миличка...мене си ме лижат и без да има нужда аз да си поискам :РрР явно на приятелят ти не му пука чак толкова за теб или де да знам и аз ... ама да знаеш,супер е якичко !!! вземи пробвай да си поискаш,ако стане няма да съжеляваш наистина !!!!!!!!))))))))) успех :РрРрРРр
И според мен си го поискай направо....
стоите си в леглото и ти в подходящия момент
си я поднасяш......
Първо като се "нагорещите" го попитай дали може да ти удари една нежна шпакличка, а ако той откаже..ще трябва да му подухаш нежничко ти, за да иска тойПървоначално написано от lover girl
![]()
everybody's singin'
Еми... Миришели им путките.. знайш ли що?... щот не зимате да ги омиете за тва..Първоначално написано от lover girl
.Ако вземете да ги миете повечко ше стане работата
![]()
Мноо интерестно
Ами не искам да те притеснявам, но явно приятелят ти гледа на него да му е повече кеф, отколкото на теб. Бих ти предложил да му кажеш, че искаш малко орална любов и ако се съгласи, значи първото изречение се изключва, но ако почне да се увърта... т.н., значи си остава 100% изречениетоАко той не иска да ти я направи, не му прави и ти на него, все пак той трябва да знае, че не само на него трябва да му се повдига самочувствието :P
Emi kaji mu da pravite 69 taka i na dvamata 6e vi e gotino ili prosto mu go kaji direktno. Mom4etata se kefqt na momi4eta, koito otkrito kazvat kakvo iskat! A kolkoto do tezi istorii na priqtelite ti tova 4e sa popadali na takiva momi4eta, koito ne se poddarjat si e tqhen problem i govori sam po sebe si za tqh kolko sa zle!
Някой път като стане "напечено" му предложи да направите 69. Мисля, че ще му хареса. Не мисля, че е добра идея направо да му кажеш, защото така изглежда все едно го караш, а той може да не иска, да не е готов, да не е правил досега и т.н. А и , ако не искал от теб ти да му правиш орална досега, не мисля, че имаш правото...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
az puk shte te posuvetvam naprau da si smenish partniora![]()
![]()
za kvo trqbva da se pravish na prosqk?![]()
[O]т дeкA дa cи въpтим гЪз[o], oн пaк чe cи e [o]тзaд
Ami 3 chasa mi e rekorda... tova bez liubovnata igra... ot vkarvane do... E, posle biah kato bit s kamuni, no kakvo da se pravi...
Opa, greshnata tema... sorry