.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    lover girl
    Guest

iskam toi da me lize

momcheta q kazete obicate li da lizete zabeliazala sam che mnogo ot priatelite mi ne obichat mnogo i samo razpraviat niakakvi istori kak meri6eli putkite i tn. priatelia mi ne me e lizal do sega i neznam kak da si go poiskam ot nego.pls daite mi idea kak da go nakaram da me lize

аз мога да те лижа, приятеля ти няма да разбере

Guest
    ok baby kazi mi kade da se sre6nem i 6te ti dam da olize6 hubavata mi putka

Супер фен

...

abe si4ko u sexu e pozvoleno napravo si mu go kaji nqma da go zasegne6 e verno moje da s o4udi no nadali 6te misli mnogo aide derzaite i uspeh

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    a ti obi4ash li da duhash?
    pogovori s mom4eto
    : AMG Corporation ::

Супер фен
    Град
    sofia
    mi kaji si mu

-
    Guest

;]

еее съжелявам миличка...мене си ме лижат и без да има нужда аз да си поискам :РрР явно на приятелят ти не му пука чак толкова за теб или де да знам и аз ... ама да знаеш,супер е якичко !!! вземи пробвай да си поискаш,ако стане няма да съжеляваш наистина !!!!!!!! ))))))))) успех :РрРрРРр

Ами нали знаеш, че за да получиш трябва и да дадеш.. направи му свирка без той да те е карал и ще се почувства задължен.. а ако не го направи му намекни.. кажи му - хайде сега ти си наред

И според мен си го поискай направо....
    стоите си в леглото и ти в подходящия момент
    си я поднасяш......

Re: iskam toi da me lize

Цитирай Първоначално написано от lover girl
    momcheta q kazete obicate li da lizete zabeliazala sam che mnogo ot priatelite mi ne obichat mnogo i samo razpraviat niakakvi istori kak meri6eli putkite i tn. priatelia mi ne me e lizal do sega i neznam kak da si go poiskam ot nego.pls daite mi idea kak da go nakaram da me lize
    Първо като се "нагорещите" го попитай дали може да ти удари една нежна шпакличка, а ако той откаже..ще трябва да му подухаш нежничко ти, за да иска той
    everybody's singin'

Фен
    Град
    Sofia
    Хмм ми като пишеш тука нема да го накараш треа да му кажеш че искаш и ти да се порадваш на живота .Може и с ултиматум Свирка за Лизане ахахах нема се плашиш

Неграмотните също са хора!

Град
    Раковски

Re: iskam toi da me lize

Цитирай Първоначално написано от lover girl
    Еми... Миришели им путките.. знайш ли що?... щот не зимате да ги омиете за тва.. .Ако вземете да ги миете повечко ше стане работата
    Мноо интерестно

Ами не искам да те притеснявам, но явно приятелят ти гледа на него да му е повече кеф, отколкото на теб. Бих ти предложил да му кажеш, че искаш малко орална любов и ако се съгласи, значи първото изречение се изключва, но ако почне да се увърта... т.н., значи си остава 100% изречението Ако той не иска да ти я направи, не му прави и ти на него, все пак той трябва да знае, че не само на него трябва да му се повдига самочувствието :P

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Emi kaji mu da pravite 69 taka i na dvamata 6e vi e gotino ili prosto mu go kaji direktno. Mom4etata se kefqt na momi4eta, koito otkrito kazvat kakvo iskat! A kolkoto do tezi istorii na priqtelite ti tova 4e sa popadali na takiva momi4eta, koito ne se poddarjat si e tqhen problem i govori sam po sebe si za tqh kolko sa zle!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Някой път като стане "напечено" му предложи да направите 69. Мисля, че ще му хареса. Не мисля, че е добра идея направо да му кажеш, защото така изглежда все едно го караш, а той може да не иска, да не е готов, да не е правил досега и т.н. А и , ако не искал от теб ти да му правиш орална досега, не мисля, че имаш правото...
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

az puk shte te posuvetvam naprau da si smenish partniora
    za kvo trqbva da se pravish na prosqk?
    [O]т дeкA дa cи въpтим гЪз[o], oн пaк чe cи e [o]тзaд

Guest
    Ami 3 chasa mi e rekorda... tova bez liubovnata igra... ot vkarvane do... E, posle biah kato bit s kamuni, no kakvo da se pravi...

Guest
    Opa, greshnata tema... sorry

Priqtel v nujda se poznava
    FraKE 420Crew!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си