- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- masturbacia za girls
hi girlzz kolko chesto mastorbirate
i po kakv nacin.az sam probvala po du6a i e mnogo hubavo ama ne go prava vseki den
mnogo rqdko, ne mi se nalaga, a ina4e i as s du6a, mnogo e qko
![]()
![]()
exo xora are nqkoi da mi obqsni kak to4no da mastrubirams du6a
vzima6 slu6alkata na du6a i naso4va6 struqta kum klitor4eto ti i q murda6 nalqvo-nadqsno ili nagore na dolo i 6te vidi6 kak 6te ti stane gotПървоначално написано от h
![]()
![]()
ne mnogo 4esto..
kogato izpitvam nujda
tova s du64eto e edin ot lubimite mi metodi![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Aup miloto girl4e e navatre v biznesa ima nqqqkolko metodaПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Ауууу вие момичетата..по добре с момчета отколкото сами))
А я кажете не ви ли е хубаво да си легнете когато сте сами на голямо легло върху коприна, да си пуснете лека музичка..еротична или някаква хубава, която на вас ви възбужда така..в розови светлини..лекичко..да започвате да маструбирате..??)))
everybody's singin'
miloto girl4e e mn navutre v tiq ne6taПървоначално написано от Kittie_
![]()
Aaaaa s dusha e mnoo qko,ami su6to i s prust e qko,ama nqma smisul ,sama ne e interesno![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Ba6tami e 6ef na plod zelen4uk i edna firma za kolbasi ai nqma da prodaljavam :}}}}}
Ако мъжете изчезнат търговията с зеленчуци ще процъфти това е сигурно![]()
If you want to shine on the others you must have your own light.
s flakon ot dezodorant s16to stava![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Ай ся... с всичко заоблено става![]()
Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!
eto za6to smeniha botilkite na kolata ot 250 ml izglejda 4e po izd1lgenata forma e po nepriatna ot po debelata![]()
imashe edna misal sex-a za prestij chikiqta za udovolstfie ..
pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe
s du6 ne mi haresva...![]()
s predmeti s16to...![]()
predpo4itam kato si legna, predi da zaspq, s pr1st4eta, ama samo klitora, ne da si p1ham pr1sti. nqkoi da mi p1hne-da \/ , no sama neobi4am.
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
s morkovine se smeite pls
udovolstvieto e ujasno qko
![]()
Да бе , а аз съм краставичарда ти продам 1 килограм дебели и прави
![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
na men pak mi e 100 pyti po-hubavao da si pyhna prystcheta,otkolkoto samo stimulaciq na klitora...za vseki e razlichno :P atva s dusha i na men ne mi haresva osobenno,vecher v legalceto ili na divana v kuhnqta ....mmm extraПървоначално написано от х
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
С кура ми ще ви е наи приятно казвам ви!
![]()
с 4етката за коса ама с долната 4аст.ама после 4ак ми се схва6тат караката.ина4е и с ду6а ми е кеф и то мн![]()
доста са методите налиПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
с кожената краставица е най - хубаво .Вервайте ми!![]()