- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- The Perfect Ass :)
samo da kaja 4e ima edna takava programka kazva se zombi joiner i slaga virusa v samata kartinka i kat q otvori6 virusa se instalira i ve4e si zarazen i ti kopirat si4ki paroli i si4ko na kompa i posle mogat da ti polzvat kompa za proxy vie tva ne znaete kakvo e no ni6to de demek vliza haker i minava prez kompa vi i kat razbie nqkoi sait na nqkoq golqma firma posle tursqt po obratniq adres i poznaite koi namirat namirat va6iq komp za6toto hakera kat go e zarazil toi se za6titava sus vas i posle moje da lejite do 2 godini za pronikvane v sait ili do 15 godini za spam ataki taka 4e hora ka4ete si zonealarm programata moq savet ili tiny firewall za6toto ako popadnete na lo6ite 4i4kovci 6te patite mnogo moje bi ne mi vqrvate no povqrvaite mi as sum pronikval taka v 4ujd komp i kopirah si4kite paroli na meila na momi4eto jertva i si4ko i daje i slojih i 6pionin det zapisva si4ko det se pi6e na kompa seki edin klavi6 det natiska se zapisva i mi go pra6ta na meila i pravi snimki na tva kakvo se slu4va na ekrana i as si4ko vijdam i znam daje i v koi saitove e vlizala maitap golqm nali ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()