Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от morsmordre
Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
Stilgar polzvash li IRC we kaji si nicka da po4atim
Xaxa!Вече знам за какво си мислиш!!!Бтв, Korn__ е дяволски прав.Аз не ги отворих тея тъпотии, щот само комплексираните дЕца (нищо лично) няма да се въздържат да го отворят, дори рискът от вируси и червеи да е огромен.Така че Korn__ и аз те подкрепям!!! :P Кво значение има няква си дет я обявили за Мис задник...Тва просто си е тъпо.Аз съм сигурен, че има жени, които имат по-добри задници от тая, но хора, които обсъждат други хора имат бедни мозъци, така че спирам дотук.
bah maamy, ти кво, да не би да си мислиш, че ти си недосегаем за вирусите!!??Не гледаш ли новини?Там често споменават за нови вируси, а най-често за тях се говори в образователните списания като pc world, така че...Бтв, този форум не е за лични нападки, а и ти откъде можеш да знаеш какъв му е компа на корн???Аре са...
Ахахахахахах ами като не си го отворил от къде знаеш, че са я обявили за Мис задник, пубер пъпчасал ?
Нали другите си го казаха, бе!!! А и я погледни тогава заглавието!!!Ако те не ти подсказва нищо, просто е*ти палячото!!! И ако четеше нормално всяка тема, щеше да разбереш, че съм прав!!!
Бтв, Стилгар, наистинали искаш да ти кажа сайт, дет мн яко мое да ти зарази компа и после ше се чудиш отде ти е дошло!!!НИКОЙ не е недеосегаем за вирусите!!!Ама НИКОЙ!!! Дори идиотите от НАСА!!!Да не би да се смяташ за по-умен от тях, а?!?!Просто си имал късмет.

Моля модераторите да затворят тази тема, защото според правилата на форума май не е за този раздел или поне да я преместят в някой друг раздел, където да можем спокойно да се обиждаме и да обсъждаме "недосегаеми" ли сме или не!!!
Благодаря!