.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

iskam malko pomosht!!!

znachi az i moqt priqtel hodim ot dosta vreem no za sajalenie ot kakto pravim seks az nemoga da izpitam chak takova udovolstvie dori smeq da kaja che mi se e sluchvalo samo nqkolko pati.Iskam da izpitam udovolstvieto ot seksa a ne iskam da mu izneverqvam i da krashkam.Prosto toi mnogo napira i barza da si vkara patkata v men i az mojebi nemoga da se predrazpoloja li i az neznam.

DAI TE MI NQKAKAV SAVET MOLQ VI!!!

Eternal^^
    Guest
    kaji mu da te vyzbujda malko pove4e de, pogovrete.
    Ima i drugo koeto si mislq, 4e se interesuva samo ot sex-a a ne 4ak tolkova ot tebe

Guest
    Kvo moje da napravish osven da mu kajesh da ne barza tolkova - izpolzvai ustniq si komukacionen aparat za da mu kajesh kade e problema... kasmet

Ми седни и поговори с него по тоя въпрос...питай го на него какво му харесва...кажи на теб как ти харесва....бе ползвайте я тая уста по предназначение....ако и тва не помогне майната му на тоя

Фен
    Град
    Sofia
    Кажи му го така нема да стане кажи му че трябва малко повече да те порадва преди да действа се пак секса не е само за да се накефи той а и ти - ако не те разбере го заеби той е клошар. ) Айде накарай ме да гордея

Неграмотните също са хора!

Цитирай Първоначално написано от Just-Sex
    Ми седни и поговори с него по тоя въпрос...питай го на него какво му харесва...кажи на теб как ти харесва....бе ползвайте я тая уста по предназначение....ако и тва не помогне майната му на тоя
    mnogo e lesno mainata mu natoq ama az go obi4am i to4no tva e problema iskam snego da sma.Ina4e E ADSKI DOBAR I MIL KAM MEN.i SAM SIGURNA 100%NE ISKA SAMO SEKS imam kup pri4ini i dovodi za tova no ne me karaite da vi gi obesnqvam.Ama problema e 4e nz da ne i gre6kata v men

Ами ако поиска да те го прасне отзад ? Не ми казвай че ще ти хареса много малко са жените на които им харесва отзад...а и като гледам какво си написала то твоя човек май си мисли само за неговия кеф ?

И аз много вих искал да имам някоя мацка която я помпам как на мен ми е кеф и не ми дреме тя как се чувства само където номера не е в това....идеята не секса е и човека отсреща да изпитва удоволствие...иначе ако е само за моя кеф мога и да си лъсна бастуна...

naistina ste e nai-dobre da mu go kajesh prosto...zastoto toi moje i da ne podozira 4e pri teb se poluchava taka,moje da si misli 4e stom nisto ne si mu kazala zna4i vsi4ko ti haresva....tai 4e daavaii kaji mu...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sweety_iv4e
    naistina ste e nai-dobre da mu go kajesh prosto...zastoto toi moje i da ne podozira 4e pri teb se poluchava taka,moje da si misli 4e stom nisto ne si mu kazala zna4i vsi4ko ti haresva....tai 4e daavaii kaji mu...

Ето едно умно момиче !!! Обичам те !!!

Това горното бях аз

mi kat burza govori s nego
    malka sladka krasiva no nai ve4e skromna

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: iskam malko pomosht!!!

Цитирай Първоначално написано от greshnicata_
    znachi az i moqt priqtel hodim ot dosta vreem no za sajalenie ot kakto pravim seks az nemoga da izpitam chak takova udovolstvie dori smeq da kaja che mi se e sluchvalo samo nqkolko pati.Iskam da izpitam udovolstvieto ot seksa a ne iskam da mu izneverqvam i da krashkam.Prosto toi mnogo napira i barza da si vkara patkata v men i az mojebi nemoga da se predrazpoloja li i az neznam.

DAI TE MI NQKAKAV SAVET MOLQ VI!!!
    1vo,mejdu iznevqra i kru6kane nqma razlika 2ro prosto mu kaji,smenete pozite,da ne po4va naprao s vkarvaneto na patkata si,a da misli malko i za tebe,kaji mu 4e lqbovnata igra e zalujlitelna za da te predrazpoloji
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    еми кажи му да те предразположи ,или напрао му кажи че не ти е хубаво и ще видиш следващия път как ще се старае
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Темата е стара!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си