- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко често употребявате алкохол?
?
Ами нормално нз![]()
Kat sam na daskalo obiknovenno samo weekenda - petak i sabota - nedelq reanimiram
Vakanciite - 3-4 pati na sedmica kato ne prekalqvam.
Nqma smisal ot alkohola - ako nqkoi ne moje da si prekara dobre bez alkohol, nqma da si prekara dobre i sas alkohol!
BUUUUUUUUUU za alkoholicite
Като съм с приятели,на купон,на дискотека,парти......
Ami i az mnoo rqdko piq.............sravnitelno rqdko)))Bravo na vas 4e i vie ne piete 4esto ,6toto naistina e vredno i nenujno!!!
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
4esto-ne mislq
ama kato se hvana da piq...i vupreki vsi4ko ne se napivam lesno![]()
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Piq kogato mi se pie no ne e mnogo 4esto 1-2 puti v meseca a ponqkoga i pove4e zavisi ot nastroenieto mi........hih![]()
![]()
Bez myka ochite ne plachat. Bez oblak dyjd ne vali! Samo iskrenno koito obichat mogat da ronqt sylzi!
haha mi kak da vi kaja kravta mi ve4e ima formula C2H5OH..hahah
ohh..sled nqkolko brutalni napivaniq i po specialno za edno za koeto prosto ne iskam da se seshtam edvam poglejdam alkoholi se chuvstvam mnogo po dobre bez nego
![]()
mi az po princip ne piq no kogato s1s s golqma kompaniq izpivam dosta
mi sega normalno no predi izvestno vreme dosta 4estoosobenno kato se subrahme edna grupi4ka ot noviq mi klas
![]()
ne upotrebiavam![]()
Един път в седмицата... май![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
ami vednyj-dva pyti sedmi4no v petyk i sybota a mnogo zavisi i ot kompaniqta i ot tova kakvo sme re6ili da pravim.prez vakanciite po-4esto, a prez lqtnata-vseki den![]()
po edno vreme be6e qko da se napivame v daskalo ama ve4e ni mina meraka
![]()
Tva e tapo - shto ti e da sa napivash i da si `alkoholichka` kazvash go se edno e neshto za gordeene. Alkohola e za hora s problemi , s koito ne mogat da se spravat i za tva reshavat da sa samoubivat kat piqt .........Първоначално написано от Murderdoll
mi kogato ima nqkukuv povod, mnogo ot malko me hva6ta![]()
![]()
Много рядко и умерено![]()
Вече имаше такава тема!Рядко.
Gre6nicaПървоначално написано от Kittie_
Kolkoto po temata ... kogato ima s koi i kfo piq dokato ne useta 4e ve4e ne mi se pie
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ами к0гат0 ми се пие !
За мен алк0х0ла е най-д0брия приятел![]()
незнам ама мн000000 0бичам да пия !![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Когато искате да пиете,не шофирайте след товаПървоначално написано от BaHuHka``
![]()
Когато трябва шофирате,не пийте преди това
![]()
![]()
da![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!