- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко често употребявате алкохол?
da![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Ami minalata g0dina kat0 p04ti vsi4ki malki glupa4ki se napivah super qk0 daje i na u4ili6te i bqh stanala g0lqma alk0h0li4ka d0kat0 mai mesec ne se slu4i edna slu4ka i 0t t0gava sam0 lqt0t0 i na 15 .09 pih! 0t n0va g0dina ne sam pila seri0zn0 :} I se radvam 4e se 0ttyrvah 0t t0zi p0r0k :}
ne piq po4ti...stava mi byrzo gadno ot vsi4ko kato izkliu4im birata i vinoto...ama kvo da se pravi taka mi e po-dobre moga da si pravq veselko i bez da sym piqna kato kirka![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
mi prez nqkolko dni ponqkoga daje i po-rqdko
ama nz 6to dori i da ne sum pila horata me pitat kvo sum pila![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
XaxxXaxПървоначално написано от Murderdoll
![]()
![]()
![]()
Лятото като бях на работа не можех без дневната доза- 250-300 грама през работно време, иначе издивявах тотално. На всичкото отгоре излизах на диско 2-3 пъти седнично и там--ДАЙ! Това е нещо, с което не се гордея, като почнах даскало в барчето вместо кафе си взимах водка, а като станеше 7 часа ми се допиваше много... Слава богу , мина ми и сега пия максимум 1 път на седмица.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ne6to ne si dobre !Първоначално написано от ridin'spinnaz
Рядко пия...Нова Година,РД,Петък или Събота вечер...Предната зима,всеки петък не можехме да излезем от нас(аз моите приятели)...Малък проблем имам...Седна ли да пия,само на екс...И много готино става после...Приятелите ми редовно са пияни петък,ама аз не мога така,всъщност мога,но не искам...Не виждам смисъл...Понякога може,но не всеки петък...
az ne piq mnogo 4esto(v sravnenie s predi) obi4am kato se saberem s priateli i da si vzimame bira ili vodka i nqkav sok, i da hodim na edni skali. mnogo si e gotino. ne vinagi se napivam.
a lqtoto po4ti vsqka ve4er sam na disko i tam zadaljitelno si piivam pone po shest malki teqili,no ot tolkova ni6to ne moje da mi stane. a i si imam pravilo: "Kogato pie6 s mitko i ivo,NE se napivai!"
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
zavisi ot nastroenie i vsi4ko petuk i subota nai-4esto i prez drugoto vreme kato sum s pr ama to birata ne e alkohol ...be 3 puti v sedmicata nqkqde moje i pove4e nqkoga nzПървоначално написано от Анонимко
...edin za vsi4ki...
...i vsi4ki za ganja...
Mi petaka si e tradiciq...Puk ina4e,kogat ima povod![]()
I don't lost my mind.I know exactly where I left it!
купон на дискотека парти![]()
![]()
Употребявам супер малк0.. смисъл.. пиа само к0гат0 има пов0ди!
bRinG y0uR SkiLLs f0r The BaTtLe !!!
ami kogato ima
ot muka
i ei taka za kef
demek vinagi
![]()
Kogato ima povod no ne v mn golqmi kolichestva veselo da stava
Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!
Ahh ti shte spresh ot ki te biem :PПървоначално написано от Ev1lG1rL_
Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!
Ne pomnq dali sam pisal a mi se dospa i ne mi se preglejdat tei 4e 1 sedmi4no nqkoi pat i pove4e no 1 v sedmicata piq zadaljitelno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Първоначално написано от Ev1lG1rL_
Ako i moita priqtelka be6e kat teb 6tqhme da hodim o6te no tq misli 4e alkohola e lo6o ne6to![]()
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
нормално![]()
Ами не си падам много много по алкохола,особено след последното ми напиване,което беше лятото.......а когато има някакъв повод-вино или бира,но умерено![]()
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
ne upotrebqvam alkohol
LOVE IS NOT THE EASY THING...IS ALL THAT YOU CAN'T LEAVE BEHIND YOU....
ot izvestno vreme s epo 4esto![]()
![]()
ami bih kazala dosta rqdko, kogato ima povod ( ne , 4e 4ovek, ako iska ne si namira povod!) . Ina4e bih kazala 4e po4ti ne ypotrebqvam!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."