.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88

Hybrid View

am che veche si pivam baq smisal kato minesh opredelena vuzrast i nenam ko ti stava ma si pivash dori i bez da se napivash?
    Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!

Guest
    VSEKI DELNIK I PRAZNIK NE GLUPOSTI GOVORQ AMA VSASHNOST E DOSTA CHESTO DAAAA NA JYPONI NAI VECHE AMA TAI TE KATO SA PREZ DEN KO DA NAPRAVQ A I KUPON BEZ ALKOHOL ABE NE E TOLKOVA VESELO

Град
    София
    Ееемиии...често след даскало ...ама пия само бира тогава (но попринцип нашия клас си падаме леко алкохолици) ...А иначе по купончета, преди диско и т.н., ама хич не обичам да се квася ...Но мисля че никога нищо не трябва да се оставя за някакъв особен случай! Всеки ден, в който живееш е един особен повод ...

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    ami vsyaka sabota...togava izlizam...no i petak da e - za biri4kata nyama pro6ka
    we'll die alone like a stone ^^

Град
    v me4tite si
    mi kogato namerq nqkakav povod na nqkoe kupon4e na ekskurziq,lager ne piq vseki den
    Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif

В днешно време всичко живо пие и пуши..

Децата се алкохолизират от малки и за това е виновна средата

Случва ми се да си пийна, но вече е рядко..
    като се замисля преди 3години (примерно) по колко пиех и ми става лошо..
    Angel Tears Fall To The Ground, As Satan Again Will Reign !!!

chicho_doktor
    Guest
    principno az sym doktor oba4e kogato bne sam na rabota izpolzvam vseki 1 moment da otida v trafik, u ple6iviq ili u glavata i da se napiq kato mazen gyz. zna4i okolo 20 pyti na sedmica!

hi!

da!samo na kuponi za nastroenie!
    jiveq za obi4am!obi4am za da jiveq!

Re: hi!

Цитирай Първоначално написано от sexy_fenka
    da!samo na kuponi za nastroenie!
    jiveq za obi4am!obi4am za da jiveq!

Guest
    [15:44:07] CeReaL MurDr says: [15:41:49] CeReaL MurDr says: [03.4.2005 г. 22:17:42] CeReaL MurDr says: [22:08:32] CeReaL MurDr says: нъ пъ
    Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 9 от правилника!
    Благодаря!

v sedmicata dav pati ama nai 4esto i to v pove4ko kato izlqza na disko oba4e uj gledam da e s mqrka

a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....

po4ti sqka ve4er ma to moito piene edno piene po edna dve biri4kii i to v diskotekata dokut sum narabota ina4e hm na sofra ina4e ne piq

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Като съм на даскало пия само в петък и събота, а през седмицата най-много по някоя и друга биричка! Лятото обаче нон стоп съм алкохолизирана. К'во да правя много обичам да си пийвам. Като почна и до 6 сутринта се наливам и понякога се налага да ми разказват някои неща за да ми опреснят паметта!

penio
    Guest
    аз пия всеки ден в умерени количества сутрин обед и вечер след ядене

ам...в границите на нормалното
    оба4е 4есто прекалявам
    Ако току що сте си намазали филия с лютеница, то непременно ще я изпуснете на най чистото място около вас и филията непременно ще падне с намазаната страна надолу.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Emi zavisi ponqkoga 1-2 puti sedmi4no. kogato sum vuv vacanciq malko po-4esti4ko
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Guest
    amI ne mn0g0 4est0 , n0 m0je I da sE kaJe... abe v mEseca 2-3 pUtI , n0 m0je I da mI se slU4I I p0ve4e ili p0 malky de :P

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Predi kato bqh o6te v gimnaziqta si pieh redovno po kupon4eta i izob6to 3-4 dena v sedmicata pieh, no samo po 4a6ka, bez da se napivam. Oba4e otkak si probih ezika i togava poneje ne trqbva6e da piq i sprqh da piq izob6to. Ve4e po4ti godina stana. Ponqkoga ve4er v ku6ti s na6te si piivame po 4a6ka bqlo vino, oba4e sega i tova me hva6ta i se za4ervqvam!

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    kogato trqa eee est 4e kogato mi se kuponqsva!!!

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    mnogo rqdko

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Еми достатъчно

Фен
    Град
    ch.city
    ми... пада се три-четири в годината
    при това и не прекалявам много-много

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    ми аз....абе уж не пиех,ама на Нова година доста си пийнах-три чашки вино на екс,или 4 и после 2 чаши бира пак на екс и водка... и така ги смесих тея алкохоли,че стана една...доигра ми се и се развеселих Оттогава не бях пила,а вчера пих бирички и ми стана пак веселко
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Цитирай Първоначално написано от sherry
    ми аз....абе уж не пиех,ама на Нова година доста си пийнах-три чашки вино на екс,или 4 и после 2 чаши бира пак на екс и водка... и така ги смесих тея алкохоли,че стана една...доигра ми се и се развеселих Оттогава не бях пила,а вчера пих бирички и ми стана пак веселко
    А наздраве
    Ами когато съм с луда компания,когато БЯХМЕна даскало.Дори няколко пъти с мои съученици влизахме в час с водка, разредена със сокче от 10 ст.
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.

Фен
    Град
    В къщичка от захар
    Пия почти всяка вечер,като седнем на някакъв бар или като идем на дискотека с приятели.Но никога не се напивам,знам се мярката.Най-често пия по един малък бейлис или по едно бакарди.
    Fuck me,i am famous!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си