Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Значи..незнам от къде да започна...но ще споделя все някак си...с вас...Майка ми...и баща ми се разведоха....Беше ми адски трудно ...това стана през 2003-та ....майка ми лятото беше на море...ии аз реших да не ходя с нея..но това беше най-голямата грешка която можах да направя...Тя се е срещнала с един мъж...иии така са станали...нещо като гаджета...даже вече са и повече от това..до ден днешен се обвинявам че не съм отишла с нея..може би нямаше да го срещне...едно че вече не ми обръща внимание...др е сбщността от това да ви искам помощ...ами един ден...към август месец..аз си седях в къщи...и ненам..чух звук от стаята на пр на мама...отидох там...ииииии някои зад мен затвори вратата а това беше точно той...бутна ме на леглото...иии започна да ме саблича...на мен ми хареса...беше адски нежен..а знаех че мама е на работа...и няма как да ни види..а и мислех че може би само сще си поиграем...нали се сещате...той ме изнасили...(за което не мога да си простя...аз бях девствена....адски мн ме болеше ...искаше да му правя.......нали се сещате...но слава на бога телефона звънна..и отидох да дигна...пр на мама дойде...а аз говорих с приятеля ми по телефона..а пр на мама....започна да ме гали навсякаде...и затвори телефона.....от тогава се скарах с приятеля ми...защтото тои ми се расърди...за тфа което стана...аз не съм му казвала за изнасилването...моля ви кажете какво да правя...не издържам...а и отново искам да спя с приятеля на майка мии...мн ми харесва...помогнете!!!
Ми нищо неразбрах... или на мен ми се спи...