- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- zashto se durpa
zdraveite az sam momche na 15 godini ot malak grad v BG. Ot 1-2 godini bashta mi mnogo me privlicha, opitvah se da go sablaznq no toi ne iskam, a kogato mu spomenah che go iskam, toi grubo me othvurli i duri me nakaza.Kak da go nakaram da legnem s men? Imam chufstvoto che ne me obicha. Ako me obichashe shteshe da mi pomogne, shteshe da mi obarne vnimanie.
Май не разбрах добре...искаш да спиш с баща си ли или ...![]()
Или аз не съм в ред или ти...
Ако бях на мястото на баща ти не само щях да те накажа ами щях да те изгоня от къщата ми![]()
![]()
![]()
![]()
tell me would you kill to save your life?
tell me would you kill to prove you’re right?
--------------
no matter how many deaths that I die, I will never forget
no matter how many lies that I live, i will never regret
4ai sq ti si "MOM4E"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TAKA LI ???????
I S BA6TA TI?????!!
AWE 6TOT TI E BA6TA NA4I GO E PRAVIL S MAIKA TI I NE E OBRATEN ZA RAZLIKA OT TEB (QVNO) I ESTESTVENO 4E NE ISKA DA SPI S TEB
A 4E NE TE OBI4A TVA IZOB6TO NE MOJE DA GO KAJE6 SAMO OT TOVA 4E NE TE ISKA?????!!!!!! BOJE KVI HORA![]()
na mqst0t0 na ba6ta ti naprav0 6tqh da te izhvurlq 0t d0ma si![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ИДИ НА ПСИХОЛОГ
THE WORLD IS A SMOKIN" GUN THAT IS LOADED...
Хахахахаха....не виждате ли, че това глупаво дете само се опитва да се бъзика с нас![]()
![]()
![]()
П.С. Ама че тъп гост![]()
![]()
![]()
Съжалявам,ако думите ми ще те наранят,обаче нещо изобщо не ти е наред!!!!!
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
a be tfa mom4ence naisina se bazika qko s horata ot foruma......ne se vrazvaite sladuri! =] mn mi be6e sme6ni4ko e takoa kat go 4etah tva! :P
I will stay forever here with you,my love.
The softly spoken words you gave me
Even in death the life goes on
I'll die but real love is forever
I love you,Sako! {{P}}
Още един патологично болен![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ahahahaah nazdrave i dano bashta ti da ti go turi naj-nakraq!![]()
mislq 4e si dosta tap i ako si misli6 4e nqkoi 6te ti obarne vnimanie kato pi6e6 takiva gluposti mnogo se laje6
ei da go duhate si4ki mamkavi,az obi4am da mi smu4at prastite na krakata i da mi pravqt federoski kato mi smu4at kosmite na zadnika!razbrahte li me si4ki glupaci! :oops: :D :shock: :D :) :( :o :lol: 8) :? :shock: :x :P :oops: :cry: :wink: :roll: :evil: :!: :?: :idea: :arrow: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Otidi na psihiatar momche.Opredleno ne si dobre spored men.Hlopa ti daskata mnogo.
Иди се прегледай!!![]()
![]()
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
...otvori si kompot...
Да го духат всички педали деба :P
auu ne... nocoment stiga s teq tupi 6egi be hora! a ako govori6 serizono zemi ispii edna botilka joni wokar za ospokoenie 15 godi6no i se metni ot nai bliskiq most moq savet !
ne se bazikai s nas ve tapak![]()
bahti psihopata![]()
lele ima6 bogato vaobrajenie i mai mai gleda6 mn seriali
![]()
abe ti anred li si be pich kvi sa tea glyposti?! kak iskash da spish s bashta ti be/?! q se stegni i mu se izvini tva e golqm,seriozen chovek i edva li ochakva podobno otnoshenie i jelaniq ot sina si!![]()
![]()
neuznavaemata ti si chovekakoi ne znae south park, koi ne e chuval za nego
![]()
Тоя пич ме кефи
Браво, такива постове не се измислят лесно
Успех в живота пич!
Не ям шкембе чорба. Напускам.