- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как си "избивате " нервите ?
голяма търпимост и самообладание му е майката![]()
![]()
mi nai 4esto zimam bike-a i mu se zasilvam na max. i ako ne se prebiq e dobre oba4e adrenalina kat se digne mi minavat si4kite nervi![]()
drug pyt pyk ako nqma kak s bike-a se razvihrqm u nas i ritam mebelite i vratitei taka... to ne mi se slu4va mnogo 4esto da ti kaja
Надувам яко музика и почвам да пея, колкото глас имам (горките ми съседи!). После поне съм се навикала на воля и сякаш ми е минало.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
mi zavisi ..
p0nqk0ga me izbiva na rev .. drug put kat0 slu6am muzika mi minava ...
ili hva6tam i izkarvam qda si na nqk0q plu6ena igra4ka![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Обикновено чупя нещо
карам се с хората, които обичам![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
Ми как...кряскам малко наляво надясно..и го отнасят хората около мене ама тези които си ме познават не им пука и не ми обръщат внимание щото знаят че в следващия момент ще ми е минало и ще си ги обичкам пак![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
kogato sam mnogo qdosana vinagi mi idva nekva agresiqzapo4vam da blaskam,da 4upq,da hvarlqm. i mnogo vreme ne moga da spra
ama mi deistva dosta uspokoitelno. i posle usilvam muzikata...
No MaN, No CrY!!!
\m/
zatvarqm se u nas,palq si indiiski pry4ici i si puskam Symbiotic - Bass Meditationi syotvetno se opitvam da meditiram.naistina pomaga mnogo
![]()
Ami 0tblyskvam blizkite mi ili reva ili si g0 izkarvam na nqk0i nep0znat !
Като хвърлям разни неща през прозореца![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
narqzvam si r1cete i sled tova si puskam muzika i zapo4vam da peq
vqrno 4e e malko bolezneno ama v1r6i rabota-uspokoqva6 seПървоначално написано от MalkataDrusalka
i az takaПървоначално написано от Грахче
Treskam ne6to i mi minava :P ma gledam da ne e tfyrdo da ne me zaboli![]()
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
ahahaha,naceli nervniq 4ovek na foruma(toest az).vinagi si izkarvam qda na predmeti.bilo na tetradki,na u4ebnici ili na kakvoto i da e,stiga da moje da se 4upi,kusa ili reje.vednuj si spomnqm 4e se qdosah i otidoh v kuhnqta i hvanah edna 4a6a i q s4upih.v u4ili6te tetradkite i u4ebnicite mi sa stavali na zadnik ot tolkova nervi,a dneska se qdosah na kotkata mi i hvanah vsi4kite plakati koito ne me kefat ili sa postradali i ne sa mi na stenata i po4nah s edna himikalka tolkova ujesto4eno da gi draskam 4e gi skusah vsi4kite do edin.a togava napravo 4ovek da ne mi e pred o4ite 6toto nai malkoto super qko 6te mu se navikam.i se opitvam da ne si izkarvam qda vurhu horata,a vurhu predmetite.ama ako mi se zaqjdat dokato sum nervna...sorry!
Любовта е най-висшата степен на омразата
Е баш кат0 мене! Изкарвам си г0 0т всички ! Иначе п0чвам и да блускам кат0 луда... ( защ0 кат0 )Първоначално написано от Грахче
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
ami izkarvam po4ti vinagi qda si varhu maika mi , za koeto sujalqvam![]()
kogatto sam qdosana ili si uskam muzika ili vikam na mqkoi okolo men ili si izkarvam qda vav nqkaq vazglavnica....zavisi! a po-4esto i![]()
гледай на света с усмивка, за да ти се усмихне и той
и наще аз като увелича ДВД-то до дупка и кат почна да пея(а аз не мога)и абе горките...иначе и ям постоянно и крещя абе полудявам в такива моменти.Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
обикновено, когато съм нервна, гледам да страня от всички и да не говоря с никой, ако съм си в къщи се затварям в стаята си. мразя да си го изкарвам на някого,а това става ако някой ме закачи, не го правя нарочно. ако мога плача или хващам някоя интересна книга и чета няколко часа![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....