- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как си "избивате " нервите ?
nai-4esto me qdosva sestra mi i si go izkarvam na neq...ili sqdam pred kompiutyra i zabravqm za horata okolo men...rqdko pla4a ot qd no...i tova go ima...ili biq nqkoq vyzglavnica i si pu6tam muzika..zapo4vam da ska4am i si izlivam izli6niq gnqv i energiq...![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
mi v4era edni pr kat me qdosaha taka si go izkarah 4e gi zakliu4ih v hola da ne murdat i otidoh v staqta na maika mi s edno dr mom4e![]()
ma po princip kat ne moga da si go izkaram na pri4initelq - mi znam li slu6am muzika ili si izlivam mukata na nqkoi doveren 4ovek
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
Пускам най-бясното парче на Sonic Mayhem и почвам да летя из стаята и да беснея![]()
Mi obiknovenno slu6am musica,dokato kulcam ne6o s nojica,i mejduvremenno psuvam![]()
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
emi az po4ti postoqnno sum nervna za ne6to i po princip mrazq horata i nai mn se iznervqm ako krai men ima pove4e ot 5-6 4oveka
kato me e nai qd za ne6to ili naduvam qko u nas ne6to sduharsko ili diva6ko oba4e poneje ne moga da seda na edno mqsto i obiknoveno hoda i se razhojdam po r.Marica (minava prez typiq mi grad) i hoda po nqkolko km i mi minava puk i osobeno sq v studa e mnoo zaribqfka 6tot nqma nikoi tam daje i jabi nqma i e super pusto studeno sivo i adski izpulva6to s agresiq i spokoistvie mnoooooo me kefi![]()
Ti ne si tova, koeto mislish, 4e si!!!
Mi mn qko farlqne po edni kotki koito me draznqt a ako nervite sa mn golemi s vazdu6kata gi po4vam![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
silna musika i qko kre6tene...az gledam da si ne se nervq mn ama kato stane...
...edin za vsi4ki...
...i vsi4ki za ganja...
mi po4wam da hwarlqm razni ne6ta -drehi,uchebnici(nai-4esto) i dr takiwa
a posle biknowenno se skarwam s maika mi za koeto sazelqwam predi da go napraa
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
emiii posledniq put, toest onq den beshe (inache se sluchva rqdko de) hvurlih knigata koqto durjah vurhu masata s vsichki sili, sled koeto tresnah molivnika i vsichkite raboti se razpilqha po absoliutno cqlata staq, sled koeto se usetih, che neshto me izbiva na agresiq, koeto ne e harakterna za men i si sednah vurho legloto s gotovnost da se razreshtq na purviq, koito vlezne (vsushtnost nqmashe da sburka, zashtot se bqh skarala s pochti vsichki v nas... lollz)
inache po princip ne reagiram burno, obache mi lichi, che sum mnogo qdosana zashtoto chesto povtarqm 'aa fuck! fuck! fuck!' ili puk naricham 'kuchka', choveka, koito me e qdosal (i da nqma znachenie ot pola..) i taka, posritvam tam neshto i mi minava
Your love is one in a million
Neznam ko praq, ama razkarvam si4ki okolo mene, e te si znaqt 4e ponqkoga mi pisva i trqbva da si go izkaram na nqkoi tai 4e..
![]()
i men na plach me izbiva it o dosta ...
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
ritam ne6to![]()
ami az mnogo ne se nervq principno...ama ako stanq taka ili slu6am mnogo DIMMU BORGIR....ili 4eta ne6to...ili se sbivam s pri4enitelq na draznenieto![]()
ei na takiva kato vas deto mnogo znaqt si izbivam nervite![]()
Ние пък какво сме ти виновни :P Не мисля че сме те засегнали с нещоПървоначално написано от Sulfur
..А като говорим за нерви..Моите обикновенно ги успокоявам с музика и писане..на разни глупави стихчета
![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
xax. ti pone si me vizdala kak si izbivam nervite.Първоначално написано от Тед:)
chupq
trosha
ne me burka![]()
haha
Tova,koeto pojelaq Az dnes... to shte byde istinata utreshniq den!
я вземи и обърни мишката на обратно... за 5 мин я превъртяшПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
Еми в момента се сещам за 3 начина:
Първият е точно като Дизелчето - увеличавам музиката до дупка и започвам да пея колкото глас имам.
Втория начин е като плача..но този начин го използвам много рядко(никой не ме е виждал да плача,освен нашите)
Третия начин(който най-много употребявам) е като си го изкарам на някой.Ядосана ли съм,търся някой,когото не мога да понасям,и правя така,че да ми се противопостави,нещо да ме обиди,да ме нареди..а аз само това и чакам.. и..го ступвамТова е много сигурен начин..след като всичко свърши съм несравнимо спокойна
![]()
mi ili si go izkarvam na nqkoi ili nai
4esto si puskam nqkva muzika na max
i se pobarkvam..
ami ne si izkarvam nervite
do sega nikoi ne me e vbesqval tolkova,4e da vikam,4upq,hvarlqm razni ne6ta i t.n.![]()
In the middle there is no beginning and no end...
Ами аз доста често съм нервна и ядосана,но трудно ми минава.Карам се с всички около мен,пускам си силно музика най-често Linkin Park или Rammstein и така ми минава,но преминавам през дълъг процес.Случвало ми се да искам да счупя нещо и доста често си го изкарвам на някоч чаша или чиния,но това по-рядко,защото после майка ми ще ми опане още повече нервите с някое скандалче,относно счупеното.
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
vikam,kreshtia i psuvam!
започвам да крещя и да се заяждам със всички![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
zavisi ot kakvo sam se iznervila ponqkoga kato se napla4a i mi olekva, ponqkoga (nai 4esto) si go izkarvam na horata koito imat nai malka vina, a ponqkoga prosto muzika sas silni basi pomaga![]()