.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    nai-4esto me qdosva sestra mi i si go izkarvam na neq...ili sqdam pred kompiutyra i zabravqm za horata okolo men...rqdko pla4a ot qd no...i tova go ima...ili biq nqkoq vyzglavnica i si pu6tam muzika..zapo4vam da ska4am i si izlivam izli6niq gnqv i energiq...

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Супер фен
    Град
    Sofia
    mi v4era edni pr kat me qdosaha taka si go izkarah 4e gi zakliu4ih v hola da ne murdat i otidoh v staqta na maika mi s edno dr mom4e
    ma po princip kat ne moga da si go izkaram na pri4initelq - mi znam li slu6am muzika ili si izlivam mukata na nqkoi doveren 4ovek
    koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka

Guest
    Пускам най-бясното парче на Sonic Mayhem и почвам да летя из стаята и да беснея

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    Mi obiknovenno slu6am musica,dokato kulcam ne6o s nojica,i mejduvremenno psuvam
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    My heart screams inside with pride
    Once I cried
    Now I wipe away the tears
    Once I died
    Now I'm alive

emi az po4ti postoqnno sum nervna za ne6to i po princip mrazq horata i nai mn se iznervqm ako krai men ima pove4e ot 5-6 4oveka
    kato me e nai qd za ne6to ili naduvam qko u nas ne6to sduharsko ili diva6ko oba4e poneje ne moga da seda na edno mqsto i obiknoveno hoda i se razhojdam po r.Marica (minava prez typiq mi grad) i hoda po nqkolko km i mi minava puk i osobeno sq v studa e mnoo zaribqfka 6tot nqma nikoi tam daje i jabi nqma i e super pusto studeno sivo i adski izpulva6to s agresiq i spokoistvie mnoooooo me kefi
    Ti ne si tova, koeto mislish, 4e si!!!

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Mi mn qko farlqne po edni kotki koito me draznqt a ako nervite sa mn golemi s vazdu6kata gi po4vam
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

silna musika i qko kre6tene...az gledam da si ne se nervq mn ama kato stane...
    ...edin za vsi4ki...
    ...i vsi4ki za ganja...

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    mi po4wam da hwarlqm razni ne6ta -drehi,uchebnici(nai-4esto) i dr takiwa
    a posle biknowenno se skarwam s maika mi za koeto sazelqwam predi da go napraa
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Фен
    Град
    sofia
    emiii posledniq put, toest onq den beshe (inache se sluchva rqdko de) hvurlih knigata koqto durjah vurhu masata s vsichki sili, sled koeto tresnah molivnika i vsichkite raboti se razpilqha po absoliutno cqlata staq, sled koeto se usetih, che neshto me izbiva na agresiq, koeto ne e harakterna za men i si sednah vurho legloto s gotovnost da se razreshtq na purviq, koito vlezne (vsushtnost nqmashe da sburka, zashtot se bqh skarala s pochti vsichki v nas... lollz)
    inache po princip ne reagiram burno, obache mi lichi, che sum mnogo qdosana zashtoto chesto povtarqm 'aa fuck! fuck! fuck!' ili puk naricham 'kuchka', choveka, koito me e qdosal (i da nqma znachenie ot pola..) i taka, posritvam tam neshto i mi minava
    Your love is one in a million

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Neznam ko praq, ama razkarvam si4ki okolo mene , e te si znaqt 4e ponqkoga mi pisva i trqbva da si go izkaram na nqkoi tai 4e..

Повече от фен
    i men na plach me izbiva it o dosta ...
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ritam ne6to

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    ami az mnogo ne se nervq principno...ama ako stanq taka ili slu6am mnogo DIMMU BORGIR....ili 4eta ne6to...ili se sbivam s pri4enitelq na draznenieto

Град
    София
    ei na takiva kato vas deto mnogo znaqt si izbivam nervite

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    Цитирай Първоначално написано от Sulfur
    Ние пък какво сме ти виновни :P Не мисля че сме те засегнали с нещо ..А като говорим за нерви..Моите обикновенно ги успокоявам с музика и писане..на разни глупави стихчета

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Тед:)
    Цитирай Първоначално написано от Sulfur
    Ние пък какво сме ти виновни :P Не мисля че сме те засегнали с нещо ..А като говорим за нерви..Моите обикновенно ги успокоявам с музика и писане..на разни глупави стихчета
    xax. ti pone si me vizdala kak si izbivam nervite.

Град
    To ThE Mo0n AnD BaCk
    chupq
    trosha
    ne me burka
    haha
    Tova,koeto pojelaq Az dnes... to shte byde istinata utreshniq den!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    ritam ne6to
    я вземи и обърни мишката на обратно... за 5 мин я превъртяш

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Еми в момента се сещам за 3 начина:
    Първият е точно като Дизелчето - увеличавам музиката до дупка и започвам да пея колкото глас имам.
    Втория начин е като плача..но този начин го използвам много рядко(никой не ме е виждал да плача,освен нашите)
    Третия начин(който най-много употребявам) е като си го изкарам на някой.Ядосана ли съм,търся някой,когото не мога да понасям,и правя така,че да ми се противопостави,нещо да ме обиди,да ме нареди..а аз само това и чакам.. и..го ступвам Това е много сигурен начин..след като всичко свърши съм несравнимо спокойна

mi ili si go izkarvam na nqkoi ili nai
    4esto si puskam nqkva muzika na max
    i se pobarkvam..

Повече от фен
    Град
    Sf
    ami ne si izkarvam nervite
    do sega nikoi ne me e vbesqval tolkova,4e da vikam,4upq,hvarlqm razni ne6ta i t.n.
    In the middle there is no beginning and no end...

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Ами аз доста често съм нервна и ядосана,но трудно ми минава.Карам се с всички около мен,пускам си силно музика най-често Linkin Park или Rammstein и така ми минава,но преминавам през дълъг процес.Случвало ми се да искам да счупя нещо и доста често си го изкарвам на някоч чаша или чиния,но това по-рядко,защото после майка ми ще ми опане още повече нервите с някое скандалче,относно счупеното.
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

vikam,kreshtia i psuvam!

започвам да крещя и да се заяждам със всички
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

zavisi ot kakvo sam se iznervila ponqkoga kato se napla4a i mi olekva, ponqkoga (nai 4esto) si go izkarvam na horata koito imat nai malka vina, a ponqkoga prosto muzika sas silni basi pomaga

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си