.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: МАНИЯ!!!

Голям фен
    Град
    Пловдив

МАНИЯ!!!

Не видях да има такава тема затова аз ви потам.Какво мислите за манията на звездите да пазаруват?Как не им омръзна все по магазините.Ако някой си купува "Блясък"в новият брой дори има такава рублика и са поставени и двете сестри Хилтън.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    teq "zvezdi" sa mi tolko tyi tolko mrazq kluki jylti vestnici i tem podobni .... blqsak e mnoo typo kliukarsko spisanie ... edno ot boklucite na knijniq pazar ... poslednoto kfoto 6e prava qko nqma kfo da pravq e da 4eta takiva prosotii :P li4no mnenie peace \/
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Ебати въпроса Имат пари хората пазаруват

Голям фен
    da im imah parite,nikoga nqmashe da mi omruzne da pazaruvam!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    teq "zvezdi" sa mi tolko tyi tolko mrazq kluki jylti vestnici i tem podobni .... blqsak e mnoo typo kliukarsko spisanie ... edno ot boklucite na knijniq pazar ... poslednoto kfoto 6e prava qko nqma kfo da pravq e da 4eta takiva prosotii :P li4no mnenie peace \/
    Ан тай ! какв0 ми пука на мене, че еди си к0я си купила еди си какв0 ! Тц Тц ! Еми и на мене не ми 0мръзва да х0дя п0 магазините нищ0, че кат0 си 0тв0ря гардер0ба дрехите ми тръгват кам мене ! Ех... сигурн0 съм "звезда"
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    4e 6to da im omruzva , to si e maniq

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Ебати въпроса Имат пари хората пазаруват

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Всяка жена обича да пазарува и никога не би й омръзнало...виж при мъжете зведи вече ненам как е
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Mi mn qsn0! Az se staraq sqka syb0ta da se izmykna s ne6t0 0t nqk0i magazin! Stiga maika da ima money :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си