- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 10 leva:))
zdrasti hora!
da re4em 4e vi trqqt 10 leva .. tfa ne sa mnogo pari .. daje ne sa pari .. oba4e ne vi dostivat 10 lev4eta da kupite ne6to izkliu4itelno vajno do opredelen den. (ne moje nito po-rano nito po-kusno).. ne ba4kate (6oto nqq vi zemat nikade 6oto ste na 14)
i ne trqq da iskate pari ot va6te... nqkvi idei? otkade 6te gi izkopate ?![]()
mi...6e iskam ot priateli!
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
6te poiskam ot na6te dnevnite si za nqkolko dena napred
i taka 6te se sdobiq s 10-te leva,deto ne mi dostigat![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
6te vzema na zaem , vzimala sum i 10 i pove4e leva![]()
Ami i az bih vzela na zaem.........ako nqkoi ima![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Otiva6 na magistralata i govotovo. Xaxaxa Daje i pove4e ot 10 6e izkara6 :P
Maitap. Ami az obiknoveno vinagi si imam nqkakvi zadeleni pari za 4erni dni. A ina4e 6te vzema ot nqkoi na zaem
Kogato pogledne6 kum zvezdite, si spomni za onazi, koqto ne uspq da mi svali6!
Priateliat mi vinagi shte mi dade i bez da mu gi vrashtam!!! :P
i moita priqtelka e takaПървоначално написано от Aia
![]()
Ако не мога да събера от приятелите ми и ако е несто жизнено важно щ ги открадна![]()
Predi v daskal0 0bikalqhme i sybirahme 0t lapetata pari p0 20st p0 50st! I kat0 si sybrahme kym 30 leva za 10 dena si gi p0delihme i sq az 0pr0dyljavam da si sabiram! T0est si ima za 4erni dni pari :}}
Аз си имам дебитна карта с доста парички вътре тей че няма да ми се случи... но иначе.. сигурно и аз бих взела от приятели или от съседката в краен случай![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
Mi i az shte zema ot friends, makar 4e imam dosta subrani pari![]()
Mi az pomnq dokato bqh v Bg mi davaha po edna kinta na den i kogato si poiskam extra primerno petyk ili sybota ili ako ima ne6to obesnqvam i mi davat po 2-3 zavisi dali mama skoro be6e zela zaplata ....sega tuka ne mi davata ni6toina4e vinagi izmislqh ne6to 4e trqbav da si kupq ...i se pak predpo4itam da govorq s neq ... znam za kfo 6e mi dade i za kfo nqma prosto znam kak misli
koe e lo6o i dobro za neq .... i taka vinagi go predstavqm v dobra svetlina :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
wowПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
буахахахах ,тва е добра идея :P Може би и аз бих направила това
![]()
Mi nzPriqtelite shte davat
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
haha kakvo dobro dete ama chesno kazano i az bih pogovorila s maika si i sam siurna che tq shte mi dade ama vse pak sashtestvuva varianta ot priqteliПървоначално написано от Momchence
![]()
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
priqtelite shte davat mnoo qsno.. ostava da otkajat .. puk i ako sa istinski priqteli shte ti pomognat v truden moment![]()
миии...съучениците няа начин да не ми дадат.....те са богатииииии пък и аз кат им пиша есетата...
![]()
..But why?...
Инвестирам 10 лева в един фиш еврофутбол Програма Баскет.
Слагам система 4тв + 3 от 5 . Играя мачовете на НБА и на другата сутрин сам по богат с най-малкото 10 лв
I azПървоначално написано от Alli
Pak ako ne mu gi varna nqma da mi dava pove4e
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
emi predpolagam che vinagi moga da obqsnq na maika mi kak sedqt neshtata i tq da razbere ...ama ako vse pak ne trqbva da e ot tqh pyrvo kym priqtelq mi bih se obyrnala (to nqma da se nalaga drugo de)
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Даа това е много добър вариант,дори в миналото ми даскало точно така правихме.. по 1-2 лв. на ден събирахме..весело бешеПървоначално написано от MaD_CaT*
Но в това даскало не съм опитвала..все още съм 9 клас..ама все пак мисля че сега е момента!MaD_CaT* айде да нападаме!На разположение съм по всяко време ..
![]()