.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: 10 leva:))

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Цитирай Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
    Цитирай Първоначално написано от MaD_CaT*
    Цитирай Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
    Predi v daskal0 0bikalqhme i sybirahme 0t lapetata pari p0 20st p0 50st! I kat0 si sybrahme kym 30 leva za 10 dena si gi p0delihme i sq az 0pr0dyljavam da si sabiram! T0est si ima za 4erni dni pari :}}
    wow буахахахах ,тва е добра идея :P Може би и аз бих направила това
    Даа това е много добър вариант,дори в миналото ми даскало точно така правихме.. по 1-2 лв. на ден събирахме..весело беше Но в това даскало не съм опитвала..все още съм 9 клас..ама все пак мисля че сега е момента!MaD_CaT* айде да нападаме!На разположение съм по всяко време ..

Mi ako ste v u4ili6te s malki sam saglasen az na koga da iskam na izrodite li ni sme ot 8 klas nagore te 8 klas po otvoreni ot men te 6a mi iskat kamoli az ot tqh
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

az bih poiskala ot bratovchedka mi ili moje bi puk ot niakoi priatel ili buicho ili lelia vse shte se nameri niakoi koito da ti gi dade

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    баба,дядо,братчедите,прият лите,все някои ще ми заеме
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Супер фен
    Мене попринцип като ми трябват пари се обръщам към мама тя винаги ми дава или към най-добрият ми приятел, защото той пък никога не ми отказва
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си