мтака..обречени сте да прочетете некомпетентното ми мнение..
щете или нещете тва е живота...
значи първо..песните които бяха избрали са отвратителни...ахаха само 2-3 си заслужавваха според мене...защото се пак са различни стилове..аз не харесвам всичко...
мраза поп фолк-а,но вижте... песента на слави и софи наистина си заслужаваше....щото слави си е доста известен нема кво да се лъжеме..но вече в другата тема се спомена че балада не би спечелила....за това отписвам и Графа-Ако Има Рай..(мн хубава песен...вчера я чух за пръв път..)
И...понеже за евровизията се иска нещо истинско..нещо грандиозно..колкото и да ми е странно да го кажа.. Кали..напоследъка е направила някакви песни..с етно звучене съчетано с старата бг музика..което е страхотно,,а и доката пее,самия начин ,по който предоставя песента е мн красиво..(гледах в шоуто на слави когат с негу изпълни някаква песен..мн хубаво го беше направила..)
и другия вариант...за нещо по ритмично и .."секси" тва е на устата-всички дрехи ми пречат..може да е рап обаче издържан в сяка категория... мн хубаво я е направил песента... нз обаче кой е гласувам за КаФФе..толкоз...аз също подкрепям слави,за това кеото направи вчера..и му вярвам