- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Evr0Viziq
Айя - My Love
Deep Zone Project feat. Айя и Весела - The Dance of the World
„Каффе” - Lorrain
Стоян Роянов – Я-я - Таодос
Слави Трифонов и Софи Маринова - Единствени
Gravity Co. - What I Want
„Мания” - Bittersweet
Melody - Открий ме сега
Кали - Молитва
Васил Найденов, Роберта, Орлин Горанов, Мариана Попова - Аз знам
Устата - Всички дрехи ми пречат
Ami Iskam da vi pitam 1v0 sp0red vas h0rata za kakf0 glasuvat - za 40veka ili za pesenta?! 2r0 - k0i smqtate 4e 6te spe4eli i 3t0 - za6t0 smqtate 4e 6te spe4eli t0zi k0it0 p0dkrepqte ?
Ami az glasuvam za Стоян Роянов – Я-я - Таодос 6t0t0 taq pesen naprav0 me zastrelq na mqst0 ! Super energi4na i vesela :} A h0rata glasuvat v p0ve4et0 slu4ai za samite li4n0sti a ne za pesenta :}
Smqtam 4e 6te spe4eli Slavi Trif0n0v 6t0t0 t0i e nai-vliqtelnata li4n0st na t0q k0nkurs :{
Не участва ли и Графа - Ако има рай![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Ami u4astfa i mi struva 4e ne6t0 se e precakal0 6t0t0 g0 napisah i neg0 !
Значи съм за негоПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Ami to koito ima nai mn pari, toi she spe4eli![]()
tva e S. Trifonov... I az si mislq 4e trqbva da se glasuva za pesenta a ne za 4oveka, shot se pak taq pesen shte predstavq Bulgariq
trqbva da e neshto bulgarsko... Ne si mislete 4e imam predvid 4alga, shtoto tva e bg muzikata
Az glasuvah za Ustata, ama tva ne zna4i 4e iskam taq pesen da spe4eli...
T0 i az bih glasuvala za neg0 6t0t0 e u4il v m0et0 daskal0 ama ne smqtam 4e trqbva da se glasuva za li4n0sta :} Ne me kefi pesenta mu 6t0t0 e d0sta de da znam ... nqma da spe4eli na istinskiq k0nkurs :}
Защо не добавиш като възможен отговор "Никой"?!
Not a fuckin music, but a finnish fuckin music!
az glasuvam za melody(mnogo me kefat)-imat gotini glasove i sa sladki-mislq 4e 6te ni predstavqt nai dobre![]()
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
Аз харесвам всички песни дето са в 12-те ама гласувах за Софи и Слави защото ми е най-любимата.Иначе и на мен Графа-Ако има рай не ми излиза в анкетата.
чудя се изобщо дали има смисъл да гласуваме![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
v anketkata ti dadoh glas za Gravity co, za nikoi ne bih pusnala oba4e sms, a za6to za tqh, za6toto ot vsi4ki nai me kefqt, a za6to ne si slojila Ustata sus "vsi4ki drehi mi pre4at"?![]()
o sorry slojila si go, prosto ne go vidqh o6te spinkam, izvinqvai![]()
![]()
Като слушател на електронна музика се двоумях м/у Deep Zone Project и Gravity Co, но понеже DZP са варненци. За тях съм аз. А и момчетата нямат слаба песен.
Гадното е че Слави май е купил сидуйте и той ще спечели. Накрая ще излезе, че няква циганка ще ни представя на Европа.....
kolebaeh se m/u Устата - Всички дрехи ми пречат i Слави Трифонов и Софи Маринова - Единствени,i re6ih i glasuvah za Слави Трифонов и Софи Маринова - Единствени
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
AvLee 6tom i ti si za Stoqn Roqnov , 6to ne si glasuvala za nego![]()
az sum za Slavi i Sofi![]()
Не че съм песимистка ама просто нямаме шансове на този конкурс! Няма какво да се лъжем.. Иначе песента "Единствени" е наистина най-готината от тези които взимат участие в конкурса. Но според мен нито една от тези песни не е достойна да ни представи пред света!
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
zna4i i az sam za GrafaПървоначално написано от AvLee
![]()
ina4e v anketata glasuvah za Слави Трифонов и Софи Маринова - Единствени![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Само държа да отбележа, че е почти невъзможно балада да спечели Евровизия оттам нататък си правете съответните изводи.![]()
Левски шампион але але!
Наистина мога да кажа ,че всички са много добри изпълнители и ,който и да представи БГ ще е достоен,но Слави пее наистина много добре и мисля ,че ще е той![]()
http://poetry.rotten.com/worm/
Im A Gangsta & My Life Is Gangsta!
kak ve i Grafa s Ako ima rai o4astva![]()
Ami da vi kaja sam0 d0 sq sa pe4elili sam0 pesni s 0rientalsk0 zvu4ene ama v sy6t0t0 vreme pesni k0it0 imat 6ans0ve da stanat letni hit0ve v t0q spisak takifa sa na Kali, Stoqn R0qn0v i m0je bi Maniq makar 4e te peqt mn zle na jiv0! Ak0 nqk0i 0t tqh 0tide imame eventualni 6ans0ve ama az smqtam 4e nai-d0bre 6te se spravi St0qn R0qn0v 6t0t0 e mn pekan i e super qk ... A za Grafa 06te vednyj se izvinqvam ama ne6t0 se e precakal0 :{
mdaa i az mai sum za nego..Първоначално написано от AvLee
Your love is one in a million
Според мен целия "конкурс" на Евро визия беше една пародияКажете ми някога виждали ли сте такова сборище на музикални инвалиди
(вярно че не всички..но повечето)...
Мисля си че единствените,които заслужават да спечелят и да отидат в Киев са Слави и Софи...
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...