- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Evr0Viziq
Айя - My Love
Deep Zone Project feat. Айя и Весела - The Dance of the World
„Каффе” - Lorrain
Стоян Роянов – Я-я - Таодос
Слави Трифонов и Софи Маринова - Единствени
Gravity Co. - What I Want
„Мания” - Bittersweet
Melody - Открий ме сега
Кали - Молитва
Васил Найденов, Роберта, Орлин Горанов, Мариана Попова - Аз знам
Устата - Всички дрехи ми пречат
Аз гласувах за Устата.Аз мисля, че трябва победителя на този конкурс да залее дискотеките в цяла Европа с неговата песен."Ако има рай" е добра, но е балада.Повечето са балади, както и "Единствени"![]()
aaaa,ustata rullz.toi si me kefi.a i pesenta e cool
Любовта е най-висшата степен на омразата
abe hora GRAFA U4ASTVA![]()
Deep Zone ProjectMy Vote 4 Them
И да не се излагат а да продължават във clubbin'style![]()
Az po pricip ne slu6am izob6to takava muzika no se pak zastavam zat sqka pesen 6toto sa balgarski i sigorno si4ki zaslujavat da idat na eurovisia![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
ДА живее пича с кавала! НАправо ме разби, много е оригинален и песента е супер. Кали също не е зле, както и Слави, но неговата песен е чиста балада, а баладите нямат шанс там
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Слави Трифонов и Софи Маринова - Единствени
софи пее невероятно, но ако беше друга песен или поне със човек който може да пее, а не с музикалният инвалид-слави...
ама все пак смятам че тази песен е най-подходяща!
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Даммм баладите найстина нямат шанс там...Всякo ново попълнение на ЕвроВизия,всяка година се стреми да представи нещо грандиозно,шокиращо със по-голяма визия,декори,звучност...а ние българите просто се съмнявам да имаме нещо подобно да е стимул за окото......но КЪСМЕТ и стискам палци и на краката...!
nJoY!
Nikoi vsichki sa tapi.![]()
sled okolo 2 4asa 6te vidim , koi 6te pobedi![]()
Първоначално написано от LiNkiN4eTo
dammm![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
браво браво...псувайте че сички песни са зле..браво....и не ви е срам...тва могат да напраят бг изпълнителите...дааат квот могат от себе си..има сполучливи песни нали...? ама вие се разочаровайте..правете се че слушате само яка музика.тц тц....българи...!
ми...аз съм мега очарована от тва дет напраи преди малко слави на конкурса..отказа се да пее..защото сичку било продажно! евала му рпая..шапка му свалям..половината публика се изнесе..тва са хора
![]()
..But why?...
Ммм аз гласувах за Gravity Co.,защото тази група ме кефи много и имат много яки песнички.
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
Каффе ще са ...Славито каза,че са си купили гласовете![]()
Това е много тъпо ако е истина
Иначе на мен най ми харесаха Gravity Co.
Ебати изказването от страна на Слави![]()
![]()
glasyvah za slavi i sofi marinova ,za6toto slavi kaza 4e vsi4ko e naglaseno!
Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!
Шет
Как можаха "Каффе" да спечелят....Ужаст![]()
![]()
ам, аз като ви казах,че няма смисъл да гласувате, вие не ми вярвате
а забелязахте ли как съвсем случайно се показаха процентите ;PPpPP и водещите се чудиха как да замажат положениетоа забелязахте ли също така как каффе имаха 67-8% и изведнъж падна до 50 и нещо, ако мислите ,че толкова хиляди гласове ей така се обръщат...много грешите
и обърнахте ли внимание, как всички се чудиха как да пускат още повече песни, за да продължат уж гласуването, ама и цяла вечер да бяха пели, пак нямаше да е достоверно , че "уж" "случайно" да се обърне вота в ползва на друг...
о да, голямо шоу беше, признавам. обра ми точкитесамо тая от мело тв мания, какво ги защитаваше всичките...
спокойно хора, поне знаем,че най-големите шашми са там, може и по-нагоре да ги подкупим и да спечелим :P
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
Za6to Grafa ne e v anketata![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Spored me trqbva6e da spe4eli ili Grafa ili Melody ...no kakto vsi4ko v Bg i tova be6e naglaseno,a puk Slavi T. doprinese za posme6i6teto na Bg pred celiq svqt...
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Spored men GravitiCo naistina imaha 6ans da spe4elqt.A i te dokazaha 4e sa naistina dobri,za6oto pesenta wings be6e purvata bulgarska pesen izlu4ena po svetovna musicalna media-MTV.
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive