- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- sv.valentim,kakfo?
Тедimenno
![]()
puk tva za surceto staa po skoro za momi4e![]()
Linkin4eto po-poleka s obidite.................az ne vijdam ni6to lo6o v suvenir4eto,tova vse pak e ne6to za spomen ot surce!!Qvno ti si 4ovek ,koito go interesuvat samo podarucite!!!!!!Suvenir4eto e ne6to,koeto kato ti go podarqt ti si go slaga6 nqkade i vseki den,kogato go pogledne6 se se6ta6 za tozi 4ovek!!!Kakuvto i da e podaruk surce,suvenir4e...........nqma zan4enie nali e ot lubov!!Moga da ti kaja 4e moeto mom4e nikoga nqma da me zareje zaradi nqkakav podaruk !!Haresva mu ili ne,vajnoto e 4e e ot surce!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
da ne se probva6 da razsajdava6![]()
s4itam spora za priklu4en![]()
Уф, Много тъпо! Аве хора не сте ли чували, че за Свети Валентин се пишат анонимни любовни обяснения - валентинки?! Не се подаряват подаръци. Защо всички са се запалили да подаряват по нещо на всеки празник. Общо взето едно любовно писмо може да бъде превърнато в идеален подарък и поднесено по много оригинални начини. Аз имам доста добра идея, но не знам дали ще успея да я осъществя. Въпреки това за сега съм свършила най-трудното - измислих какво да напиша...Сега ми идва една идея за момиче (а що пък не и момче) , но за това с ви нужни по-специални успелвия - напишете любовното посление върху тялото си и му/й се покажете на празника както майка ви е родила под заглавие " Аз съм твоето любовно писмо"![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Да ве мамка му кви са тия мании подаръци, Св. Валентин пфууууууу пълни глупости. Това даже не е православен празник баси. НЯМА СВЕТИ ВАЛЕНТИН ИМА ТРИФОН ЗАРЕЗАН И НЗ КОЙ ГЛУПАК Е ИЗМИСЛИЛ ДА ГО СЛОЖАТ НА 1 ЩОТО ПО ТОВА ВРЕМЕ САМО ИДИОТИТЕ РЕЖАТ ЛОЗИ МНОГО Е РАНО ДОБРЕ СИ МУ БЕШЕ НА 14 АЗ ЩЕ СИ ИДА ДО ДЯДО В ПОНЕДЕЛНИК ЩЕ ОКАСТРИМ ЛОЗАТА ПОСЛЕ МАЙКА И ТАТКО НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ИЗЛЯЗАТ НЯКЪДЕ А АЗ ЩЕ СЪБЕРА ХОРА И ЩЕ СИ ОТПРАЗНУВАМЕ ТРИФОН ЗАРЕЗАН КАКТО СИ МУ Е РЕДА![]()
xaxaxa ^efas^^ nai - dobre go kaza![]()
Също така можете да я изненадаТе с някой хубав парфюм но отново трябва любимото девойче да го избере. Понеже представете си, че вие избирате някой парфюм за 50 лева и момичето не го хареса. Ами сега![]()
![]()
Подари презервоар.....HIV
Da sabira prah v nqkoq vitrina v nai-dobriq slu4aiПървоначално написано от Sunny_stz
supper prakti4no
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!