- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Molq vi pomognete mi
Ta pak 6te otvorq temata za pupkite(( Izvinqvam se predvaritelno no naistina mi se nalaga . Zna4i na 15 godini sum i sum mom4e ... .znam 4e na moqta vuzrast e normalno da imam pupki no ne moga da vi opi6a kolko produkta sum probval i nqqqqqqqqqqqqqqqma efekt
![]()
![]()
![]()
vuprosa mi e sledniq : Moje li nqkoi da mi napi6e to4no kakvo da napravq kato e ubeden 4e pomaga? Mnogo vi molq na vas raz4itam
![]()
![]()
BIRENA MAQ
ako o6te ne si probval - opitai
na men li4no mnogo mi pomaga
YSPEH![]()
Здрасти. Изчакай няколко години. Убеден съм че помага. Напускам.
Извинявайте, че се намесвам, но мисля, че правите грешка, странниче.
Съдържателю, бързо! Сметката!
Искам сметката!
Преди да слезе долу ми дайте сметката.
az izpolzvam Dalacin ... struva okolo 12 lv .. ima go v aptekite
na men li4no mi var6i perfektna rabota![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
a za kolko gore vreme pomaga Birenata maq ?? i kak se izpolzva ? kato si q kupq kakvo da q pravq ? maja li se, qm li q ? a tozi drugiq preparat burzo li deistva ?
a za kolko gore vreme pomaga Birenata maq ?? i kak se izpolzva ? kato si q kupq kakvo da q pravq ? maja li se, qm li q ? a tozi drugiq preparat burzo li deistva ?
пие се! и примерно седмица или 2 ще се почувстваш може би по-добре ако не ги пипащ и миеш лицето редовно...но после...няма кой знае какъв ефект аз в момента пия 3 пъти по 1 и след ден два спирам ... гледай сега важно е да въздействаш хем вътрешно (чрез подходящо хранене и ако трябва да пиеш витамини бирена мая и други) и външно (козметици измиване на лицето третиране с рази препарати) и малко да пофилософствувам - важно е да действаш и физически и психически...недей да мислиш само за тях защото си преставяш че си пъпка до пъпка което не е вярно (предполагам!) и тогава става лошо мене такива неща ми тресат мозъка...
ех ама какви съвети давам аз ако изпълня собствените си съвети ще съм повече от златен![]()
BlackAngel
Kupi si Lepten![]()
Ne be, bazikam se, tova e otrova![]()
Ina4e siriozno ti preporu4vam seriqta za akne na L`OREAL (ima produkti "1", "2", "3", vseki s razli4en efekt). Edna priqtelka ima6e mnogo akne i kato si vze 2 ot tqh sega nqma po4ti sleda ot akne po liceto si!Kozmetikata si e ka4estvena
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
povtarqm se,ne vednazh go pisah..pravi po4istva6ti maski,te koito sas huma.2 pati na sedmica.opitai razli4ni i preceni,koito sa po-dobri za tebe.moga da ti kazha 4e na nivea i garnier ne sa dobri,potarsi drugi.na avon ne e lo6a..
стига приказки!
Единствения препарат с който успях беше :
Първо се намазва лицето с Мезилов Спирт , после пъпките се намазват с цинкова мас.И вете се продават свободно в аптеките.
Na vsiaka koja vseki produkt deistva razlichno.Mii si liceto po chesto,ne si maji liceto s bukluci ostavi go da disha i moje da sprat da ti izlizat.![]()
Значи... първо трябва да разбереш точно какъв тип е твоята кожа... след това си набавяш или специален крем или специална маска но знам че момчетата не си играят с такива работи така че по добре с крем... След като разбереш типа на кожата ти трябва да си намериш само крем... просто отиваш в някой магазин и казваш искам крем за мазна/суха/нормална кожа който наистина да действа... Магазинерката ако си разбира от работата ще ти помогне по възможно най добрия начин така че се посъветвай с някоя приятелка за някой по свестен магазин... Също така ти трябва или тоник или гел пяна или почистващо мляко но според мен е най добре Тоник на спиртна основа който почиства най добре лицето... Тези продукти са за почистване на мръсотията която се е получила от външни фактори... След почистването слагаш нужния крем... И това го правиш всеки ден... или само вечер или сутрин и вечер в зависимост от това какво е количеството на пъпките... А най лесното решение е отиваш на козметик... даваш 10-15 лева и те оправят за нула време... с маски с кремове... с това да ти почистят пъпките... И така... Надявам се да съм ти помогнала![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
za hodih na kozmetik iz4istiha mi liceto.... i sega si kupih birena maq na tebletkia puk za tonicite kremovete i maskite - 10x
az oba4e mnoooooogo otdavna tova go pravq i nqma olqm efekt
bklagodarq vi mnogo samo me interesuva6e birenata maq kolko burzo deistva nqkoi ot vas znae li ???
![]()
Otidi na kojen lekar. Edna priqtelka otide i i izpisaha lekarstva oba4e dosta skypi4ko i izleznaha okolo 40 lv oba4e imat efekt. Edno ot lekarstvata e Skinoren zapomnih go za6toto i az go polzvam. USPEH!
az nqmam pupki i ne moga da ti pomogna :P :P :P
emi skinorena e strashen mn dobre deistva i struva okolo 15 lv no za 2 sedmici 6te ti iz4isti liceto![]()