- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- :((Mnogo se Pritesnqvam!!
zdraveite!molq vi kajete mi slu4valo li vi se e ne6to podobno.Zna4i s priqtelq mi pravihme seks 1 den sled kato mi svar6i.No sled kato toi se izprazni se izbarsa na edna havliena karpa i sled okolo 1 4as se celuvahme i toi me pipna s raka pod bikinite.Az vednaga mu e mahnah i pih postinor duo 4 4asa sled tova,no ot togava mi zakasnqva s 5 dnidali sam bremenna
molq kajete kakvo mislite
na okazanieto na postinora trqbva da pishe 4e e normalno da ti zakasnee ili da ti podrani.....oba4e ne znam...poprincip postinora e nai-sigurnoto neshto v momenta...ako se zabavi oshte.....
predpolagam, 4e ne si,i vse pak si pila Postinor i mislq, 4e nqma da ima nikakuv problem
, ako tolkova se pritesnqva6 si vzemi test, no mislq 4e nqma nikakvi opaseniq
![]()
![]()
ако питаш мен и постинор не е имало
нужда да пиеш, не си бременна а ся от
тоя постинор мноо ше ти се преебе цикъла...
а той те е пипнал след цял час, още повече
по ръката му със сигурност не е имало
сперма така че не виждам изобщо защо се
панираш така, споко човек бебе не се прави
толкова лесно!а и постинор не е някво хапче
дето можеш ей така да си го пиеш когато ти
скимне осъзнай се и за в бъдеще внимавай какво
правиш![]()
Мисля,че наистина няма от какво да се притесняваш след като си пила Постинор,а и шанса да станеш бременна ден след като ти е свършило е минимален!
spored men izob6to ne e imalo nujda da pie6 postinor! 6toto kakto ve4e kazaha tva ne e ei taka da si glutne6 edno hap4e...sudurja hormoni......nqma ot kakvo da se pritesnqva6! purvo 6ansa da si zabremenqla e mnoooogo maluk i vtoro si pila hap4e taka 4e izob6to nedei da se trevoji6 4e moje da e stanal gaf. moje da ti zakasnqva zaradi postinora ili 6toto mnogo se pritesnqva6. taka 4e spoko, ok si![]()
ami do kolkoto znam az tova 4e te e pipnal sas raak pod bikinite ama vaob6te ne ti pre4i tqrakata mu da ne e bila ama qko qko palna sas sperma ai toi ne ti q e zavrql nqkade si a samo te e pipinal tai 4e dori si gra6ila 4e si pila 6tot sq gorkoti znam 4e cikala se naru6ava i stava kofti
Нищо не разбираш-1во забременява се от един ( наи-първия , които достигне до влагалището) 2-ро не си бременна 100 % щото при взаимо деиствие на спермазотоидете с въздуха на 5-тата минута те умират и вече нищо не става от тях - бъди спокоинаПървоначално написано от greshnicata_
![]()
Естествено, че не си бременна. Ще ти кажа причините: сперматозоидите не живеят повече от 30мин. в суха среда. А той те е пипнал след около час - няма шанс просто. Другото, което е: случката е била 1ден след като ти е свършил мензиса, което още повече намаля шансовете. Пила си постинор, което според мен е било напълно излишно. Така, че миличка - прекалено много си се шашнала. Може да ти закъснява и от притеснение (на психическа основа). Може да ти се появи странно кръвотечение, нещо като менструация - но след приема на това силно хормонално хапче са нормални всякакви аномалии.
Не се притеснявам когато ми говорят зад гърба, важното е като се обърна да млъкнат.
Vun si ot opasnost![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
nqma opasnost a ako ima kakvo po hubavo ima ot malkite deca det ti pi6tqt postoqno na glava i ti kazvat "mamo" a ? hahaha![]()
![]()
![]()
![]()
haha tva mi haresa osobeno poslednotoПървоначално написано от DJ|DarkNeZz
![]()
mi izvan choveshkoto tqlo spermatozoidite jiveqt nqkakvi sekundi kakvo izobshto se pritesnqvash ot 4 chasa puk i si pisla i postinor,tva e nevazmojno da si bremenna prosto!![]()
![]()
Първоначално написано от Gost
![]()
![]()
Skapa i na mene mi se slu4i taka i sled 9 meseca
nekvo izrot4e rodih.......
![]()
![]()
mi spored men ima nqkakva veroqtnost da si bremenna, vse pak si napravi edno testche! Dano ne si!
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
Първоначално написано от Tiffany
Abe az sam na tvoito mn no se pak nikoga ne se znae![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
mi nadqvam se naistina da e taka,no ve4e stanaha 5 dni
no vse pak si mislq 4e e ot hap4eto i sa6to za6toto sam nastinala.mersi za mneniqta vi
i spored men niamash pri4ini za trevoga zastoto hem si i pila toia postinor pak i edva li moje dsa se zabremenee po toia na4in samo s edno pipane.Nai dobre otidi i si kupi edin test az sam si kopuvala za 1;20lv. taka pone ste si sigurna i niama da se trevojish.
:PПървоначално написано от Murderdoll
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Ami az mislq 4e ne si bremenna a 4e postinora samo ti e obarkal cikala.sigurno skoro 6e ti doide.aide pi6i kakvo e stanalo posle
Аве то на опътването пише да не го взимат деца, ама вие не слушате. като не знаете какво , как , къде и защо, що барате бе. Ти, "бременната", на колко си години?! На 13???
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ami na 16 sam napravih si test i be6e otricatelen no o6te ne mi e do6lo apak i si mislq 4e ne sam napravila testa kakto trqbva 6toto ne go napravih sutrinta a ve4erta i bqh qla predi tva a sam 4uvala 4e tva se otrazqva na rezultata(pak i postoqnno mi se qde.neznam dano skoro da mi doide
Ne mislq 4e ima za kakvo da se pritesnqva6 ama dano...stiskam palci
А ве споко ве те сперматозоидите са били изсъхнали и мъртви когато те е барал
People Like You Just Fuel My Fire