ta zna4i problema e sledniq: MN sym spokoen, imam jelezni nervi, tva e mnogo gadno..hi4 ne mi haresva..neznam za6to stava taka
ei oniq den naprimer- stoim si nie v kafeneto s gadjeto, i nqkfi tam 3-4 mom4eta na moqta vyzrast (moje bi i malko po golemi) se zaqdoha s nas (s men po konkretno) - hvyrlqha hartiiki zgynati na top4eta po nas , po4ti me napsuvaha. A az ne sym 4ovek koito nemoje da se za6titava- daje naprotiv , mislq 4e umeq mnogo dobre da se biq. NO.............izvednyj se zduhah, pomislih si , ei sega, ako se zbiem, kakvo 6te stane- 6te izpo4upim vs4iko i taka natatyk...
I averkata mi kato me vidq 4e ni6to nenapravih i tq se zaqdi s ediniq, kato go napsuva, i go pita v prav tekst dali ima nqkakyv problem. Toi otgovori 4e ima...I az pak ni6to nenapravih, ide6e mi napravo da go sma4kam ot boi, da vidi 4e ne sym 4ovekyt s kogoto 6te se zaka4a, ama na...neznam za6to stava taka, NIKOI NIKOGA DOSEGA ne me e izkarval ot nervi, nepoznavam tova 4uvstvo...po4vam ve4e da se pritesnqvam...
kakvo da pravq, iskam kogato nqkoi me nervi, naistina da se iznervq, i da izlqza ot kojata si...napravo ve4e nemi ponasq taka da se zduhvam kogato stane nape4eno
PLS HELP