- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakyv e stila vi na obli4ane?
Za sega az se obli4am sportno-elegantno matoq stil mn me drazni...Nai-veroqtno proletta 6a mina na razdarpani pantalon4eta...awe ne6to funky)))))) teq 4algarski istorii na sexy dre6kite po4naha da me iznervqt i za tva 6a pravq rqzka promqna ne6to kym punk
A vie ?
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
Битака в Меден рудник RuLeZzZ..![]()
Спортно-елегантен стил. Oбичам цветните дрешки![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
Ходя голОбличам се като скейтар щото такъв се водя
![]()
az sum sus stra6no neopredelen stilbli4am se tova koeto me kefi,6toto vijdam smisul da kaza:az um metal 6te hodq oble4en samo kato metal.ok.spiram pove4e nqma da drunkam gluposti
![]()
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
Добре де обличам се като скейтър не главно защото такъв се водя а защото гащите са ми щироки и като ги скъсам на колената се проветряват мноо яко и дрехите са свободни а пък има няква нова мода да ходиш с тесни дънки и да си ги натъпкваш в кобинките като видя някой да ходи така и имам чувството че виждам Женя Минчев
ami znam za momi4etatta modata e edni turski pantalon4eta i nai-dolu se puhat v botu6kite,pone mene mnoo me kefi i mn 4esto hodq taka,ama kobinki i to za mom4eta taq moda ne6to ne pasva,moqt stil sa6to e neopredelen,po-minalata godina bqh mnoo smuknata,sega sam si normalna,ot skoro po4nah da nosq i obuvki s tunko tok4e i takam...Първоначално написано от ^efas^^
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Obli4am se smuknato.da re4em leko skater grl..prosto taka se 4uvstvam v kojata si ..su6to i stil "MyxoMopkA" ako moje taka da se kaje Ave sqkakvi takiva po-4alnati nestandartni drehi me kefqt...A,su6to me kefqt i reivurskiqt i gotik stil..Awe si4ko alternativno Kefqt me alternativni hora,da imat svoi sobstven stil na obli4ane awe vuob6te kato tfa det go izbroih gore...
VIjte mi pic-a tam si li4i kakyv mi e stila ... slagam dylgata bluza ... otgore kysata ... kyrpata ... tipi4no R&B fen-4e !!!! samo kadeto slusham Groove Coverage .. Avril Lavigne .. KoRn ... The Cranberries ... i BLINK 182 ?!!??
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Moq stil e strashno neopredelen....po-4esto se oblicham sportno s plitki d1nki..maratonki ili nqkvi botushki pak sportni s nqkva bluzka i zad1ljitelno kolan (spored bluzkata)moje i 4anta nqkva ....dr p1t ima momenti kogato super mn mi se iska da si obuq nqkvi ostri botushi s malko tok4e... i go pravq no e rqdko
Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!
Amm...az sym po smyknatite pantaloni makar 4e imam edni dynki koito ne sa smyknati ama si gi hareswam...Obi4am 6irok pantalon tqsna bluzka i 6irok suit4yr...fen sym na 6apkite....I bokserkite...obi4am da sa mi w edin cwqt s kolana i bluzata xaxa
tyi de...
predimno sportno-elegantno(pove4e sportno),ama po4nah qko da se draznq na toq stil i naprolet 6te po4na da se obli4am po skeiturski :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ти си срам за Blink182 хахахаПървоначално написано от tedo_davis
xaxaxaxa , basi maniite tuka![]()
![]()
takava tema e imalo i ne mi se obesnqva pak![]()
Зависи от настроението ми ! Имам дрехи във всякакъв стил ! А освен от настроението ми зависи и от повода ! На у-ще си ходя спортно, а ако излизам някаде доста се труфя ! Малко кокетка си падам !![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Ha az da ti kaja se obli4am kato oligofren i se baram kato barovec![]()
Abe ne ne sledq modi i nqkvi si laina obli4am se kakto mi e udobno spored tva koeto trqbva da var6a![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
priqtno-nebrejen grani4e6t s razseiva6to-zapleten...preobladavat niuansi na nebesno kafqvo i sen4eto lilavo..![]()
obi4am vsqkakvi zabavni pantaloni sas golqmo koli4estvo djobove,zaka4eni varhu tqh.kubinki,maratonki.teniski.danki.izglezhdam taka sportno-raparsko.i zadalzhitelno vsqkakvi zabavni 6ap4ici,koito pleta sama.a oficialni oblekla prosto mrazq.moqt princip e-ako ima nqkakvo mqsto,kadeto trqbva da oble4e6 oficialno,nqma da hodq tam!![]()
стига приказки!
obli4am se s smakniti drehi. 4uvstvam se mnogo dobre v taki drehi! nosq kecove6apki ne nosq,za6toto hi4 ne mi otivat
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Obli4am se taka kakto si me kefi i nee pod4inqvam na nikvi zakoni
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
Като стана сутрин , ставам и настъпвам някои дънки, обувам ги, ако ми стават оставам с тях, ако не- ровя в купчината за други, след това обличам първия попаднал пуловер и съм готова за подвизи...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
hah Na mene t04n0 tfa mi e pr0blema! -Drehite :}}
Predi se 0bli4ah kat0 m0m4e - sam0 sp0rtn0 i 6ir0ki dynki ama sq se pr0menih k0renn0 ! Imam mn drehi i sutrin mn se my4a d0kat0 re6a k0i da sa 6tastlivcite :}} G0re-d0lu se 0bli4am v sp0rtn0-eleganten stil :}
N0 ne h0dq s t0k4eta 6t0t0 6te si razvalq kraka pyk sym sp0rtistka :}}
hmmm truden vupros..mi az se obli4am sas
razni sui4ar4eta na grupi ili puk nqkoq gotina
riza.. nosq 6iroki dunki ili jinci, a moje i nqkoi
qk pantalon:P mi tva e gore dolu![]()
![]()
Според приятеля ми съм вманиячена на тема поли,деколтета и ботуши с токчеМоже би някой ще ме осъди,че се обличам "чалга"
Всъщност ми е все тая..Обичам да се чуствам жена...и то желана
![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
RnB ForEveR![]()
http://poetry.rotten.com/worm/
Im A Gangsta & My Life Is Gangsta!