.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Kakyv e stila vi na obli4ane?

Za sega az se obli4am sportno-elegantno matoq stil mn me drazni...Nai-veroqtno proletta 6a mina na razdarpani pantalon4eta...awe ne6to funky )))))) teq 4algarski istorii na sexy dre6kite po4naha da me iznervqt i za tva 6a pravq rqzka promqna ne6to kym punk A vie ?
    Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!

Cyberdyne_101
    Guest
    Битака в Меден рудник RuLeZzZ..

Спортно-елегантен стил. Oбичам цветните дрешки
    Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Ходя гол Обличам се като скейтар щото такъв се водя

Повече от фен
    az sum sus stra6no neopredelen stilbli4am se tova koeto me kefi,6toto vijdam smisul da kaza:az um metal 6te hodq oble4en samo kato metal.ok.spiram pove4e nqma da drunkam gluposti

HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Добре де обличам се като скейтър не главно защото такъв се водя а защото гащите са ми щироки и като ги скъсам на колената се проветряват мноо яко и дрехите са свободни а пък има няква нова мода да ходиш с тесни дънки и да си ги натъпкваш в кобинките като видя някой да ходи така и имам чувството че виждам Женя Минчев

Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Добре де обличам се като скейтър не главно защото такъв се водя а защото гащите са ми щироки и като ги скъсам на колената се проветряват мноо яко и дрехите са свободни а пък има няква нова мода да ходиш с тесни дънки и да си ги натъпкваш в кобинките като видя някой да ходи така и имам чувството че виждам Женя Минчев
    ami znam za momi4etatta modata e edni turski pantalon4eta i nai-dolu se puhat v botu6kite,pone mene mnoo me kefi i mn 4esto hodq taka,ama kobinki i to za mom4eta taq moda ne6to ne pasva,moqt stil sa6to e neopredelen,po-minalata godina bqh mnoo smuknata,sega sam si normalna,ot skoro po4nah da nosq i obuvki s tunko tok4e i takam...
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Повече от фен
    Град
    Living in a permanent imagination...
    Obli4am se smuknato.da re4em leko skater grl..prosto taka se 4uvstvam v kojata si ..su6to i stil "MyxoMopkA" ako moje taka da se kaje Ave sqkakvi takiva po-4alnati nestandartni drehi me kefqt...A,su6to me kefqt i reivurskiqt i gotik stil..Awe si4ko alternativno Kefqt me alternativni hora,da imat svoi sobstven stil na obli4ane awe vuob6te kato tfa det go izbroih gore...

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    VIjte mi pic-a tam si li4i kakyv mi e stila ... slagam dylgata bluza ... otgore kysata ... kyrpata ... tipi4no R&B fen-4e !!!! samo kadeto slusham Groove Coverage .. Avril Lavigne .. KoRn ... The Cranberries ... i BLINK 182 ?!!??
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Повече от фен
    Град
    Ei tam..
    Moq stil e strashno neopredelen....po-4esto se oblicham sportno s plitki d1nki..maratonki ili nqkvi botushki pak sportni s nqkva bluzka i zad1ljitelno kolan (spored bluzkata)moje i 4anta nqkva ....dr p1t ima momenti kogato super mn mi se iska da si obuq nqkvi ostri botushi s malko tok4e... i go pravq no e rqdko
    Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Amm...az sym po smyknatite pantaloni makar 4e imam edni dynki koito ne sa smyknati ama si gi hareswam...Obi4am 6irok pantalon tqsna bluzka i 6irok suit4yr...fen sym na 6apkite....I bokserkite...obi4am da sa mi w edin cwqt s kolana i bluzata xaxatyi de...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    predimno sportno-elegantno(pove4e sportno ),ama po4nah qko da se draznq na toq stil i naprolet 6te po4na da se obli4am po skeiturski :P
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    VIjte mi pic-a tam si li4i kakyv mi e stila ... slagam dylgata bluza ... otgore kysata ... kyrpata ... tipi4no R&B fen-4e !!!! samo kadeto slusham Groove Coverage .. Avril Lavigne .. KoRn ... The Cranberries ... i BLINK 182 ?!!??
    Ти си срам за Blink182 хахаха

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    xaxaxaxa , basi maniite tuka
    takava tema e imalo i ne mi se obesnqva pak

Супер фен
    Зависи от настроението ми ! Имам дрехи във всякакъв стил ! А освен от настроението ми зависи и от повода ! На у-ще си ходя спортно, а ако излизам някаде доста се труфя ! Малко кокетка си падам !
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Ha az da ti kaja se obli4am kato oligofren i se baram kato barovec
    Abe ne ne sledq modi i nqkvi si laina obli4am se kakto mi e udobno spored tva koeto trqbva da var6a
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    priqtno-nebrejen grani4e6t s razseiva6to-zapleten...preobladavat niuansi na nebesno kafqvo i sen4eto lilavo..

obi4am vsqkakvi zabavni pantaloni sas golqmo koli4estvo djobove,zaka4eni varhu tqh.kubinki,maratonki.teniski.danki.izglezhdam taka sportno-raparsko.i zadalzhitelno vsqkakvi zabavni 6ap4ici,koito pleta sama.a oficialni oblekla prosto mrazq.moqt princip e-ako ima nqkakvo mqsto,kadeto trqbva da oble4e6 oficialno,nqma da hodq tam!
    стига приказки!

Голям фен
    obli4am se s smakniti drehi. 4uvstvam se mnogo dobre v taki drehi! nosq kecove 6apki ne nosq,za6toto hi4 ne mi otivat
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Obli4am se taka kakto si me kefi i nee pod4inqvam na nikvi zakoni

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Като стана сутрин , ставам и настъпвам някои дънки, обувам ги, ако ми стават оставам с тях, ако не- ровя в купчината за други, след това обличам първия попаднал пуловер и съм готова за подвизи...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    hah Na mene t04n0 tfa mi e pr0blema! -Drehite :}}
    Predi se 0bli4ah kat0 m0m4e - sam0 sp0rtn0 i 6ir0ki dynki ama sq se pr0menih k0renn0 ! Imam mn drehi i sutrin mn se my4a d0kat0 re6a k0i da sa 6tastlivcite :}} G0re-d0lu se 0bli4am v sp0rtn0-eleganten stil :}
    N0 ne h0dq s t0k4eta 6t0t0 6te si razvalq kraka pyk sym sp0rtistka :}}

hmmm truden vupros..mi az se obli4am sas
    razni sui4ar4eta na grupi ili puk nqkoq gotina
    riza.. nosq 6iroki dunki ili jinci, a moje i nqkoi
    qk pantalon:P mi tva e gore dolu

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    Според приятеля ми съм вманиячена на тема поли,деколтета и ботуши с токче Може би някой ще ме осъди,че се обличам "чалга"
    Всъщност ми е все тая..Обичам да се чуствам жена...и то желана

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

RnB ForEveR
    http://poetry.rotten.com/worm/
    Im A Gangsta & My Life Is Gangsta!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове