- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakyv e stila vi na obli4ane?
като скейтър-много изсулено,карирани ризи,широки тениски,изсулени колани,развързани и малко изтъркани кецове и шапка с козерка
ili sportno ili elegantno spored zavisi ot nastroenieto mi
същото..;ДПървоначално написано от Jamalska
![]()
..But why?...
Джинси,ризки,тенискине до такава степен fashion
Първоначално написано от ^efas^^
Hha bate priznavam te ... i za6to da sam sram ?!?
nali znaesh PUNK IS NOT DEAD
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Хехе Щото се обличаш като R&B пък те ходят голи![]()
Mi...praq opiti za punk i sk8.A puk mai izglejdam metal,nz taka mi vikat vsi4ki.Ama te ne sa 4uvali za punk...Taka4e nz,ne6o ot goreizbroenite ne6a.![]()
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
Ми има разлика кфо искам да нося и какво нося в моментаимам дефицит на дрешките щотото нали съм във великия запад.....абе мани .... по принцип се обличам шаренку .... ако може леко смъкнату......нещо разшльомбено .... да се влачи или да дрънчи
... кфото има по Илиянци и в На Тъмно .... (хубави дрехи ниски цени) за обуфки ... кецове вовеки ... имам си едни от миналото лято и сега са много фешън .... и така въпроси? :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Oбличам си се некво спортно елегантно! През деня малко по спортно ама вечер докато се оправя и докато реша к'во да облеча минават часове! Късите полички са ми няква мания, сега е малко студено за тях и ми е много мъка ха ха! Абе колкото по-малко дрехи има по мен толкова по-добре! Не понасям да съм навлечена и следователно през зимата доста мръзна ама к'во да се прави! :P
em sportnoto mi e slabost-obojavam dynkite i maratonkite...inache kato se nalaga i neshto po stilno se slaga.Ama kato cqlo se stremq vinagi da e pone leko elegantno
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Kato se zamislq...vseki den e razli4en.Zavisi nai-ve4e ot nastroenieto mi.Ponqkoga sum v 4erno ot glavata do petite,no tova e kogato mi e super kofti,a drug put e vuzmojno da me oburkat s nqkoe prasentze(zaredi maniqta mi za rozovo,koqto naposleduk zapo4na da stihva).
hodq v 4erno....poli ne nosq...pantalonite sa mi mnoo 6iroki...moje da e 50 gradusa lqtoto oba4e vinagi sum s dulag pantalon i 4eren...ne se vliqq ot moda ..vajnoto da e 4erno i iz4isteno bez typi nadpisi i luskavi drankulki... mrazq 6areni drehi (na men) ina4e na nqkoi hora adski mnoo im otivat ama az se depresiram adski mn ako sum s nqkvi gadni cvetni drehi
Ti ne si tova, koeto mislish, 4e si!!!
Az se obli4am sportno- elegantno! A pove4eto mi gre6ki (da ne kaja vsi4ki)sa v bebe6ko rozovo i sinio - tova sa lubimite mi cvetove! :P
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
mi sportno.dynkite,kecowete i imam nekwa maniq kam mn sharenite bluski haha
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
kakto mi padne..