- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дайте някъф линк...
дето има нещо като пожеланиица за свети валентин![]()
a sq de . . . ami kvo moje da i pojelae6 osven "Obi4ai me"
![]()
Тва с обичам те е ясно тряа ми нещо по-така :P
NE Obi4am te a Obi4ai me![]()
ima razlika![]()
Добре де както и да е искам линк![]()
kat sa napuna po 2 gi vadq![]()
Напъни се де
http://fun.globul.bg/
Vij tva![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Ei kade po-to4no..?Първоначално написано от Nekasa4a
![]()
10x Nekasa4a
^efas^^ kaji kade da tyrsa 4e i na men mi trqbvat![]()
leleeeee kolko ste TAPI![]()
![]()
Otstrani ima ikonka kadet pi6e 4estit Sv. Valentin ,xaxax mnogo ste zle,
P.S Linkin4eto ne uspq li da si nameri6 po-golqm podpis ima si ograni4enie taq rabota ,napomnq6 mi na edna druga patka(Eliiiiii_sexyto li be6e ko)![]()
![]()
Pfuu lape6ki istorii MNOGO SI TAPA MAAA
![]()
emi az ne znam... ako vidi6 nekoe po hubavko mi kaji :P
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
А ти бе педераст нещастен като си толко отворен що не земеш да се регнеш и не почнеш да пишеш на кирилица а ща еба в нещастното копеленце. Тъпи гостиПървоначално написано от Анонимко
![]()
abe ne mu se nervi na toq be ne go li vijda6 4e e typi4ak gorkiq!
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
- Обичам те силно, обичам те страстно, желая ти на този ден всичко прекрасно! Честит Свети Валентин!
- Когато видиш цвете, в него виждаш мен, когато го докосваш, докосваш мен. Когато на 14.02 си тъжен, се обади на мен, за да сме заедно в този чуден ден!
- За Св.Валентин искам да ти подаря нещо мило,нещо сладко,нещо секси, но дисплея ти е прекалено малък да ме побере,затова ела при мен да си вземеш падаръка!
- Мене жокер не ми трябва. Нито пък джакпот! Аз искам само теб и твоята любов. Днес!
- Честит Свети Валентин! Повече усмивки на лицето, парички в портмонето и любов в сърцето!
Не знам линк, но тук ти написах някои пожелания за Св.Валентин. Надявам се да ти свършат работа![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
10х всичко е добре дошло![]()