.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

imam golqmo vajno pitane pls:))))

a ve neznam kak da si sloja mqqta snimka za vatar na nika za 6toto tiq kartinki ne mi haresva i nz mnogo sa mi sku4ni4ki ai nqkoi da mi obqsni kak

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Ka4vash snimkata v nqkuf sait i kopirash URL-to na saita kadet e snimkata i go paste-vash v profila si za avatar (nz dali razbra...)

da to az sma ne6to kat blondinkite tai 4e trqbva da mi se obesnqva malkopo obstoino problemat e 4e az neznam kak da si sloja ikartinka na podpisa !!!zna4i kato se napi6e [/img] v tekssta za podpisa sle dtva nz kvo se prai i tva url kade trqbva da go napi6a

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    na4i pishesh [img]url-to[/img]

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    www.imageshak.us също и
    картинката за подписа, и копираш
    адреса..обясниха ти вече къде
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Супер фен
    Град
    sofia
    gledai samo da ne si sloji6 nqkva ogromna snimka

zna4i blagodarq za otgovorite mnogo.No az si slojih avatar no nemojah da vi razbera .iSkam pod popisa mi da ima kartinka.Toest da ne e samo tekstat koito sam napisala a i kartinka.I az vlizam dare4em v nqkakav sait izbiram si kartinka ot tami si q kopiram sled tova otivam kam profila i kakto e teksta zad nego natiskam paste i to mi pokazva nqkakva nomer i adresa na snimkata sled kato natisna prati i si vidq podpisa pi6e moqt si tekst i adresa na kartinkata no ne mi izliza samata kartinka a smao teska ta .Zatova vi molq podrobno da kajet kak stava sled teksat trqbav li da pi6a[/img] i posle kvo trqbav da napravq podrobno 6tot vaob6te ni6to nemojah da razbera 10 x ot sega

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    за да излезе картинка пишеш
    [img]адреса на картинката[/img]
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

eto kakto e i sega sled finalnite mi dumi4ki pi6e adresa na kartinkata mnoo gadno

Повече от фен
    kam murderdoll : kak to4no da izpolzvam onq sait www.imageshack.us si4ko tam se pla6ta

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    а сега се надявам да ти ги махнат от подписа, защото са прекалено големи.

foxy_f къде ти пише че се плаща на мен само ми искаше да се регистрирам и толкова.

Супер фен
    Е добре си си сложила картинки ама по-малки нямаше ли
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    a dokato sme na temata za podpisa... iskam da si sloja o6te edna kartinka v podpisa , pi6a URL-to zaedno s teq [img] i gluposti , ama ne mi izliza ?
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си