- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- imate li snimki na gajetata si?
ako imate tehni snimki ili dvamata zaedno pratete gi da se pohvalite s tqh![]()
![]()
mislq 4e na vsi4ki bi im bilo interesno!
Az v m0menta nqmam priqtel n0 imam snimki na biv6i ama ne sa skanirani :{
Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
i az taka ... nqkoi den ina4e shte sloja tuka pic ( dai boje )
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
da ,ama na tela![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
to4no v momenta sam bez gadje..
moje bi na biv6ia imam nqkude,samo trqbva da gi potursq
i dano toi ne gi vidi ..
ako gi namerq obe6tavam 6te gi sloja![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mi az imam ama nz kak i k1de da q izpratq ako nqkoi mi obqsni moje i da stane nomera![]()
mi az imam ama nz kak i k1de da q izpratq ako nqkoi mi obqsni moje i da stane nomera![]()
mm.,....prati q na nqkoi po maila i toi 6te gi postne,az nqmam snimka
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
6te probvam
koga????Първоначално написано от Sweet_kiss_{}
![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
имам ма няам намерението да давам
![]()
..But why?...
Ne niamam imam samo snimki sas segashnoto mi![]()
imam snimki ma.. ne6to ne mi se iska da si gi davam a pyk i bez tfa ne sa skanirani
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Нямам снимка, щото може би ии гадже нямамИначе имах на бивши на PC-то ама съм ги затрила...
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
Ako iska6 i telefona mu moga da ti dam...
Bazikam se... niamam snimki (na komputara) s nego sorry
v1zmojno nai skoroПървоначално написано от Alli
[b]Xm, moq go znaete, aneD, ne mislq 4e e redno da slagam negovi snimki tuk bez negovo saglasie, taka 4e 6te vi razo4arovam, koito mnogo darji da go vidi neka iska ot negoBtw mai pove4eto ve4e ste go vijdali
![]()
Aide, bez sardene xixixi
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
![]()
![]()
np moje moq snimka
tova li e gadjetoto ti? maliiii,mnogo e gotin,star6en e!Първоначално написано от Murderdoll
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
xaxaxa monka kva si tupaxaxaxa
Murderdoll ina4e si go biva "gadjeto ti "![]()
i az nqqm snimki na kompa sorry![]()
hah Murderdoll pi4a kefimnooou daje
![]()
az sym mega ludiq kolekcioner na snimki, so nqma kak da nqmam snimka na priqtelq mi... (4e i na si4ki bivshi), ama ne sa ka4eni nikyde i ne mi se davat
![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...