.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Fantasy

Фен
    Град
    Tar Valon,The White Tower

Fantasy

Хей, има ли фенове на фентъзито тука?
    почитатели на Пратчет, Джордан, Толкин? или с други думи на 'тухличките' от по 600 страници и 10 томните поредици.
    аз съм голяма фенка на тези автори и на много други, които пишат страхотно фентъзи. ако има друг,който ги обича, да пише кои са любимите ви книги, поредици, автори?
    Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
    Чуй как още твойта нежност плаче в мен....

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Фен Тери Пратчет тук Любими книги нямам те всичките му са невероятни. Благодарение на него изкарах една тройка по БЕЛ, но това е дълга история. Толкин не може да се каже че съм му фен, по скоро на Властелина. Не съм чел книгата, но филма съм го гледал поне 3 пъти най-малко. В общи линий фен съм на фентазито.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    4ak fenka ne fentazito ne sam ) (pone ne se imam za takava:P )
    da,kefq se na Vlastelina na prustenite(i na filma i na knigata.. daje knigata mai po me kefi )
    4ela sam knigi na Prat4et i sam ostanala mnogo o4arovana
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Пратчет рулззз

най-вече съм фенка на Баба Вихронрав

Толкин... не е лош, но не е кой знае какво сякаш /поне за мен/ ще си остане най-известен с Властелина, но добра конкуренция са и Билбо Бегинс и Силмарилион.

А на Джордан не мога да разбера какво му харесват - крал крал, че няма спиране , вярно че хубави идеи имаше, ама лошо изпълнение...

виж Зелази е друго нещо
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Голям фен
    e az sum fenka na istoricheskite romani no i vuv fentuzito ima mnogo qki ideiki.e blagodarenie na tazi tema veche znam koq knijka shte si vzema samo che na angl de...Vlastelinut ..aa dano samo da se razbira

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си