- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли се целували с момче ако не изпитвате нищо към него
Бихте ли се целували с момче ако не изпитвате нищо към него , штото преди няколко дни бях на село и там в клуба с едно момиче което познавам от доста време , първо започнахме да танцуваме след това нали знаете целувки ,езици , и т.н
e,za da se celuvam s mom4e trqbva da mi e pone malko simpati4en,ina4e
ne bih imala nikakvi jelanie da se celuvam s nego![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
НЕ!
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
ako se celuvam s mom4e kam koeto ne ispitvam nisto ,niama da mi e gotino da se celuvame stoto to bez 4uvstva kak da ti e gotino,....de da znam .
Ne,ne bihprosto,za6toto,kogato nqmam 4uvstva kam nqkoe mom4e,i nqma da mi e gotino.
Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!
ми бих се целувала,що да не!дори да нямам чувства!достатъчно е да изглежда добре и пак ще ми е яко да се целуваме!за да е готина една целувка не е задължително да има чувства!!!
"Понякога седя и си мисля... а понякога просто си седя."
А. А. Милн ("Мечо Пух")
da pravila sam go dosta 4esto no tova 4e sam se celuval sas nego ne izna4ava ni6to toest nezna4i ni6to za6toto tova si si celuvki bez 4uvstva prosto ei taka za kef kato celune6 nqkogo ne vinagi ozna4ava 4e go obi4a6 4e si vluben v nego ili takanatataka. Prosto moje samo da ti e simpati4enili da ti se e priiskalo da useti6 malko romantika :P
Abe az ne sam za taz tema ama da pitam samo mi ako pi4a ne6te ko praite togaz aaaa![]()
![]()
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
И аз бих... (и съм го правила). Но трябва поне да ме кефи, не говоря за по-силни чувства![]()
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()
е аз бих,нннооо има една подробност-не мога да се целувам![]()
Предпочитам момичета :о)
For you my heart was yearning
and how i loved you so
it's cause of you
my dick is burning
it's dripping on my tongue
stranen vupros haresa mi![]()
ami as to4no za toq slu4ai sum razvil strano umenie samovtulpqvam si 4e momi4erto sre6tu mene go obi4am v sledstvie na koeto mi e po priqtno![]()
![]()
abe dobre 4e sum dqvol i go moga tva
i nai dobriq mi priqtel tva go moje ... hihi ta skoro vreme 6te jodime zaedno na lof za jertvi
![]()
![]()
![]()
ne-gadno e{pone za men}
edva li.
стига приказки!
ami NEKASA4A neiskam da zvu4a kato nqkakva samonadeqna naduvka no na men dosag ne mi se e slu4valo da ne iskat no ako taka stane gorko mu iznasivlvane 6 stepen nq,a da moje da stoi na karkata si ot vzet akal)))
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми много ясно, стига да ми е симпатична, по купони и дискотеки, тва е най-редовното нещо, дансите и после си пускате езициДаже според мен е задължителна част
Стига момичето да е сладко и да ми е симпатично, много ясно
Да става купона!
![]()
Teo
4oweka pita momi4etaa!Първоначално написано от Nekasa4a
![]()
Немам Подпис...
Не виждам нищо лошо в това, ако не е насила целувката е винаги приятно нещо. Ако го правиш за кефа или за купона няма никакво значение доколко познаваш човека...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
mi edin pat go napravih poiche nqma da se povtori!!!!momcheto mi beshe samo simpatichno samo na vanshnost me kefeshe i toku shto se bqhme zapoznali i vecherta se celuvahme mn sajalqvam za tva neshtu![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Che kfo lo6o ima ?Kakto kazaha poi4eto hora tuk vajnoto e da stava 6oyto i da vi e gotino za momenta i na dvamata,pyk ve4e ako e pisano i 4yvstva mogat da se poqvqt natatuka.Che zaduljitelno uslovie li e da ste vlubeni 4e da se celuvate?
Az po-skoro mislq 4e 4uvstva sa neobhodimi pri sex-a ...
zavisi...
ако е просто ей така целувкабих се замислила .поне малко трябва да ми е симпатичен този човек.
а иначе ако става въпрос за някаква игра(бутилка и т.н)няма как
![]()
Da, pravila sam go predi no se pak 4oveka trqva da ti e pone malko simpati4en. Ako e - lo6o nqma ina4e ne bih se celuvala s koi da e se pak gi podbiram malko