- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли се целували с момче ако не изпитвате нищо към него
I az sum takaПървоначално написано от SweeT^Puppy
![]()
Za Teb Sum Veche Taka Daleche i Propast Ni Deli..
e che koi ne iska???Първоначално написано от Nekasa4a
mi az bih,stiga da ne e nekaf izrod
ne ne bih opredelenO!
Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!
Ne![]()
Не се искат кой знае какви чувства,за да се целунеш с някойСтига да не е пълна отврат... :P
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
abe si4ko det e ei taka samo za kefa si e jivo fuck a kat ima 4ustva ve4e si e love tui 4e horata det sa samo za edno fuck skapano 6te sujalqvat sled godini mnogo mnogo....
![]()
da!4e da celyne6 nqkoi ne ozna4ava 4e trqbva da go obi4a6 nali!????![]()
Tova e kazano vednuj i moq istina sega e mujut nemoje da e muj ako jena ne go priznae!!!
celuvala sam se s mom4e,koeto ne haresvam(samo mi e simpati4en). i ne mi haresva. nqkak si kato ne izpitva6 ni6to kym 4oveka ne e tolkova oriatno i nqma takava trapka![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
e pone malko trqbva da go haresvam, ina4e ne!
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
aaa bih bih![]()
[O]т дeкA дa cи въpтим гЪз[o], oн пaк чe cи e [o]тзaд
Ами да бих се целувала с момче към което не изпитвам никакви чувства.И съм го правила.
За да се целувам с някого,към който не изпитвам нищо просто в конкретната ситуация ми се е приискало да го направя и съм удовлетворила желанието си.В това няма нищо лошо.![]()
Ако момчето е готино на външен вид...ко като нямам чувства към него? Бих се целувала с него!![]()
neeeeeee !ako nqmam absolutno nikakvi 4uvstva ne.No ako mi haresva ,ako e simpati4en za6to ne?
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
emi vyzmojno e pi4....vyzmojno e![]()
Ne bih se celuvala s mom4e,kum keoto ne izpitvam ni6to! Trqbva pone da me privli4a fizi4eski ina4e nqma da imam jelanie da se celuvam!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Dam mnogo qsno.Kvo zna4enie za edna celuvka ima dali xaresva6 mom4eto,obi4a6 go ili ste se zapoznali predi nqkolko 4asa i ste si dopadnali...Spored men nqma ni6to lo6o v tova da se kiss s nqkoi bez 4ustva i az li4no 4esto go praktikuvam.Prosto iska6 da celune6 nqkoi i go pravi6 tva nqma da promeni korenno ni6to...![]()
![]()
![]()
mi da ama stiga da ne e nqkav gnusen![]()
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
100000 x NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
LOVE IS NOT THE EASY THING...IS ALL THAT YOU CAN'T LEAVE BEHIND YOU....
Ami az sam se celuvala s 3mom4eta kam koito nqmam 4ustfa ediniq mi be6e gadje ama tragnah s nego zaradi edin bas,2ria go celunah za da go nau4a a 3tia be6e mnogo hubav ne 4e sam go haresvala ama nqma6e kak da mu otkaja hehehe![]()
az ne , do sa ne sum celuval muj i neam jelanie puk i obi4am priqtelkata si.
Liubovta ubiva , no ne moje da se ubie suznatelno
emi da e. 6o pak da ne se celuvam s momi4e bez da q poznavam ama trqq vse pak da mi e simpati4na . nali vse pak tva e flirta malko po malko do legloto !!!!!
http://krassy88.hit.bg - Enjoy IT !!!
ami...ako kum tova da nqmam 4uvstva kum nego ne se vklu4va i tova,4e moje da me kefi samo..bih mn qsno..ako me kefi-DA i bez da go obi4am ili t.n..)
ReAdY oR nOt...hEre I coMe..U cAn`T hiDe..!!!)))
Ami az se celuvam samo s gadjeto si...