- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли се целували с момче ако не изпитвате нищо към него
Най-малкото трябва да ме привлича и да го харесвам!
ako e sladak za6to pak ne? ..
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
Auu az nikoga ne bih se celuvala s mom4e koeto ne haresvam!
1.Za6toto toi ako me haresva 6te mu e gadno kato razbere 4e az ne go haresvam!
2.Prosto nqma da e gotina celuvkata nqma da ima 4uvstvo!
za da se celuvam s nqkoi trqbva da mi e pone simpati4en i da me kefi ne bih se celuvala s koito i da e...ina4e da celuvala sum se s mom4etata i to e bilo samo za edna ve4er
Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif
не!!!!!!
Първоначално написано от пипс
Модераторите трийте тоя профил - разкриха ме ... отивам си при тедо_давис както си ме знаятHUGS!
az bih se celuval s momi4e ,kum koeto ne izpitvam ni6to ,ama trqbva da e hubava mnogo![]()
ахх да те чуе МирелчетоПървоначално написано от foursquare
![]()
![]()
Модераторите трийте тоя профил - разкриха ме ... отивам си при тедо_давис както си ме знаятHUGS!
aa ne ,nie si govorim za vsi4ko i vsi4ko ii kazvam, ama tova ne zna4i 4e shte se celuvam s nqkoq , dokato sym si moita mirelka
HEHE
HE
HE
![]()
Не е важно откъде идваш и накъде отиваш, важното е по пътя си да бъдеш щастлив!!!
e,ako mi e pone malko simpatichen moga est.
no ako ne izpitvam absoliutno nishto kam nego...ne
ako sam mnogo piqna da!!
МИ честно казано май всички с които досега съм се целувала не съм имала особени чувсрва към тях целували сме се или щото сме играли на щище или штото сме ходили и попринцип си е нормал да го прайме а само първата ми целувка само при нея може да е имало нещо макар и малко шото тоя човек го обожавах но преди,преди целувката а когато дойде момента вече не беще така и се оказва че всичките ми целувки са били без чувства![]()
да...мисля че да...това е само една целувка...пък и съм го правила и не е никак зле...ей така на купон,но нищо повече...е трябва и момчето да ми харесва де...![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Ne ..v nikakuv slu4ai...
Mislq 4e ne e redno..kakto kum mom4eto taka i kum men.![]()
ne sum nqkva zagorqla..4e da pravq kompromisi s vsi4ki...![]()
"Under His wings,I'll find refuge.." Psalm 91
4esno kazano sam se celuvala s hora kam koito ne izpitvam ni6to. ama tva be6e kato bqx lapencekato igraexme na rozi4iki ili nqkfi takiva prostotii sq ako ne mi haresva prosto go razkarvam ... ama ako sam firkana moje i da se pomlqskame
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Ако ми е симпатичен много ясно че да:P
Обичал ли си без да те обичат? Плакал ли си както плаках аз.Навярно не,защото винаги си бил обичан.Желая винаги да е така и да не изпаднеш ти в момент критичен и да страдаш както страдах аз!
след като не изпитвам нищо към него какъв е смисъла да се целувам с него?!? хаха за спорта ли? хахахха целувките си давам само на хора, които ме привличат и които желая..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Много често съм целувала мъже, към които не изпитвам абсолютно нищо, а просто са симпатяги и ме кефят. Пък и знае ли човек... всяка жаба може да е принц![]()
Ми бих .. и съм го правила ...
В дискотека като танцуваш с някой да не си би да не го целуваш?!
Не се хващай за отговорите на 12 годишните, те може и да не са ходили на дискотеки още. Много ясно че се целуваш и без чувства. Целувката е просто вид емоция, не е израз на чувства във всеки момент.Първоначално написано от Devil`s little sister
Една целувка с нищо не ангажира.
ако това е било въпрос към мен.. ами щом танцувам с него значи ме привлича.. а желанието си е доста силно чувствоПървоначално написано от Devil`s little sister
![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
ми да бих![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P