.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Град
    Sofia
    abe kak nito edin ot vas ne si prizna che slusha chalga sram li vi e kakvo?! ne moje ama naistina NEMOJE tuka da nqma pone edin koito da slusha chalga!!!

Ами аз от 1-ви до 4-ти клас не слушах нищо, просто не карах без музика.
    От 5-ти до към 8-ми слушах всичко, каквото пуснат, каквото чуя.
    И откъм 9-ти нататък слушам рап и малко ретро.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    mi qvno ne i v tazi tema.6tom do sega nikoi ne e napisal 4e slu6a 4alga.
    a puk 6tom si e mazen 4algar ot sorta na Azis,edvali 6e go e sram da si go priznae.
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    My heart screams inside with pride
    Once I cried
    Now I wipe away the tears
    Once I died
    Now I'm alive

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    [color=blue]1 - 4 klas[/color] ne si spomnqm togava kakvo slu6ah, mai be6e Spice girls

5 - 7 klas Backstreet boys, N'Sync, Britney su6to i Destiny's Child i mai togava navleze i rapa

7-9 klas kato po4nah da hodq na kuponi, vsi4ki slu6aha 4alga, a az dotogava ne znaeh tova kakvoe e ... taka 4e okolo edna godina slu6ah 4alga i rap (kakva kombinaciq samo!!!!)

9 - 11 klas po4nah dosta da slu6am evergreen, ba6ta mi me zapali po Dire Straits, Rainbow, Queen i dr. Sega slu6am po4ti vsi4ko bez chalga, kato stra6no mnogo se kefq na nqkakvi po-stari pesni , evergreenite sa mi lubimi....
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Ami az otkakto se pomnq slu6kam qko 4alga xaxaxaxa E tva be6e do 5-6 klas.Sega ve4e ima nqkvo raznoobrazie... :P Ve4e su6am i techno,4erno,neometul,ragga i tn.Daje sega ne6to sum se zapalila mnogo po arabska muzika i tn...

1-4 Rap,Hip-Hop
    5-9 Rap,Hip-Hop,club-mix(mai tyi be6i),house,technoo,Trance i si4ko ot sorta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си