- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- История на плейлиста Ви...
abe kak nito edin ot vas ne si prizna che slusha chalgasram li vi e kakvo?! ne moje ama naistina NEMOJE tuka da nqma pone edin koito da slusha chalga!!!
Ами аз от 1-ви до 4-ти клас не слушах нищо, просто не карах без музика.
От 5-ти до към 8-ми слушах всичко, каквото пуснат, каквото чуя.
И откъм 9-ти нататък слушам рап и малко ретро.![]()
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
mi qvno ne i v tazi tema.6tom do sega nikoi ne e napisal 4e slu6a 4alga.
a puk 6tom si e mazen 4algar ot sorta na Azis,edvali 6e go e sram da si go priznae.![]()
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
[color=blue]1 - 4 klas[/color]ne si spomnqm togava kakvo slu6ah, mai be6e Spice girls
5 - 7 klasBackstreet boys, N'Sync, Britney su6to i Destiny's Child i mai togava navleze i rapa
7-9 klaskato po4nah da hodq na kuponi, vsi4ki slu6aha 4alga, a az dotogava ne znaeh tova kakvoe e ... taka 4e okolo edna godina slu6ah 4alga i rap (kakva kombinaciq samo!!!!)
9 - 11 klaspo4nah dosta da slu6am evergreen, ba6ta mi me zapali po Dire Straits, Rainbow, Queen i dr. Sega slu6am po4ti vsi4ko bez chalga, kato stra6no mnogo se kefq na nqkakvi po-stari pesni , evergreenite sa mi lubimi....
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
1-4 Rap,Hip-Hop
5-9 Rap,Hip-Hop,club-mix(mai tyi be6i),house,technoo,Trance i si4ko ot sorta![]()