.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен
    Град
    sf

Nai-vuzbujda6tite pozi...

Q mi daite nqkolko gotinki idei za pozi,ama bez misionerskata,6toto tq ot upotreba ve4e suvsem se izturka!Ne6to po-taka! Ama bez smqna na mestata(momi4eto da e vurhu mom4eto).

Guest
    http://kamasutrabg.hit.bg/poses.htm - тук има пози колкото искаш

Супер фен

:)

v toq sait ima mnogo malko pozi ako iskate da znaete po dobre si zemi nqkva knijka

Фен
    Град
    Sofia
    Сайтове + Книжки + ВЪОБРАЖЕНИЕ

Неграмотните също са хора!

edvali to4no tuka nqkoi shte se vpusne v dalgi obesneniq za pozi kakto se zaema mestoto ak da gi napravish i kak se nazovavat taka cge po dobre si kupi knijga te ne sa skapi dolkokoto znam ima i ot 3 lv.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами всъщност не е толкова лошо и ти да си отгоре. Сега , може по филмите да си гледала, че жената си държи трупа изправен, но така на мен лично ми естрашно трудно. Аз се облягам напред, а понякога направо лягам върху него. Не знам точно как се получава, но понякога успявам да си движа само таза, а не целия труп и така е доста лесничко.
    Друга поза, която е много удобна , приятна и за двамата партньори и в същотот време абсолютно ненатоварваща за теб е тази на бюрото/масата. Общо взето си сядаш на бюрото , да кажем, разтваряш краката и той те почва . Сега има малък проблем с височината (ако той е мн висок или пък нисък), но трябва да намерите маса/бюро с пододяща височина, а и може малко да те заболят краката, ако няма къде да ги сложиш. Позата може да стане и на леглото : Момичето сяда на ръба на леглото, а момчето е пред нея.
    Интересена поза е и една производна от мисионерската, но в същото време много по-различна: Той хваша краката ти и ги държи сгънати към гърдите ти. Не знам дали си го представи точно, но тази поза е за дълбоко проникване и трябва да се внимава с нея.
    Любимите на всички момчета тип Доги Стайл: може също да се разнообразяват - тя е на колене или наведена. А също така задно проникване може да се осъществи и когато жената е легнала по корем или пък е изпарвена.
    Изправените пози също са много яки. Трудно е само проникването и ...аве не носи кой знае колко удоволствие, но пък е удобно, ако сте на някое по-екстремно място
    Еми това е общо взето. Позите могат да се разнообразяват с въображение. Това са основните осъществими все пак
    ENJOY
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DJ|DarkNeZz
    Сайтове + Книжки + ВЪОБРАЖЕНИЕ

Guest
    nai me vuzbujda kato me qzdi kato poni

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    nai me vuzbujda kato me qzdi kato poni
    koi ne obi4a
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Lover's guide to sexual positions намерете си тоя филм
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си