- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- o6te edna ot oniq temi za dietite...
znam 4e sigurno mn pati e imalo takiva temi,za koeto mn sorry
znaete li nqkakva lesna i efikasna dieta,s koqto mogat da se smaknat okolo 5/10 kg,no sas sigurnost
ili nqkakvi fizi4eski uprajneniq ili ne6to takova
btw dietata na d-r Emilova var6i rabota,samo 4e ve4e mi pisna da qm plodove i 4ai...gadi mi se ot tqh...
pls help![]()
P.S. davaite mneniq i po anketata
In the middle there is no beginning and no end...
awe stiga s teq dieti we ne razbrahte li 4e nikoq ne pomaga...edinstvenata dieta koqto e 100% sigurna e ZDRAVO FITNES I SPORT e i da se namali razbira se sladkoto i produktite ot koito se debelee nai mnogo!!!Az poprincip sym s takava struktura na tqloto 4e kolkoto i da se typ4a ne nadebelqvam oba4e si hodq redovno na fitnes za da podyrjam figurata si i da se stqgam!
|< 0 /\ |< o T 0 | D 0 B r E D /-\ |-|-| | V E E |_|_| U /\/\ I R /-\ |_|_|
Аааааа, ебати...
Само като видях заглавието "Мислите ли, че сте достатъчно слаба", зле ми стана![]()
Не знамза авторката, но във форума е пълно с момиченца, които са болезнено слаби и освен това се чудят как да отслабнат още повече...
На фитнес не се ходи "за стягане", това как ще изглеждаш в много по-голяма степен се определя от храната, която ядеш - важен е вида, времето на прием, количеството...
А, и "диетата на доктор Емилова" е живо издевателство, да не говорим, че адски ме съмняват подобни унифицирани диети - хранителния режим на всеки един човек е строго индивидуален, с други думи диетата се изготвя индивидуално за точно определен човек и тя е уникална, предназначена само за него...
Да смъкнеш 5-10 излишни килограма не е никак лесна задача...
Ето и нещо от една по-стара тема, свързана с диети:
Първоначално написано от Eclipse_bb
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
da,haresvam tqloto si
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Моят отг е ''да,харесвам тялото си'',но не е така-обожавам го!![]()