- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koi Ot Foruma Vi E AntipaTichen?
a mi tova go pi6a poneje az sam ot skoro v tozi
forum i ne poznavam po4ti nikoi..ta iskam da vi
chuq mnenieto... (sorry za tupata tema)
НИКОЙ!
аВеР4еТоТази мацка ми писна от нея ! Страшно е тъпа всеки ден ми се набива в очите и дава супер тъпи мнения ! Какво да ви кажа супер ми е анти това момиче !
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Повечето постоянни посетители на форима са свтсни, но има и някои простаци, които много не ми харесват. Аз вече не влизам много често в този сайт, но Air_J ми се беше набил в очите, както и още няколко, чийто никове вече не помня.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Тая тема я пускате за 3-4 път!Абе супер тъпа е всички са сладури и т'ва е истината!
[b]BABY_SEXY_GIRL - защото я мисля за надута
и с прекалено високо самочуствие което дори и
пречи да вижда понякога![]()
Traffic - не че имам нещо точно против нвго, дразни
ме щото е мноо смешно 20 и кусур годишен мъж да
се държи по начина по който Радо се държи...![]()
aned - нещо ме съмнява тоя тип...незнам и аз защо
но ми е антипатичен
LiNkIn4eTo - за тфа създание нямам думи...
amiii ni nama ve smqtam,4e pove4eto sa svestni
![]()
Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!
Аз мразя агнешка супа и пилешка каша...![]()
![]()
Хахаха Мърдърдол остайПървоначално написано от Murderdoll
на някой им е простено по принцип :P
In such ugly times, the only true protest is beauty!
агнешка супа добре, ама пилешката каша е яка...Първоначално написано от Cyberdyne_101
а мене ме дразни BABY_SEXY_GIRL !!! като видя нейни постове и ги прескачам. тя пише безсмислици за да трупа мнения![]()
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Ъ?!Къф е смисъла на тая тема??!Освен да се изпокараме тука всички...нищо смислено няма да се получи!?Който има някой,който му е антипатичен....ми да му прати ЛС или да си мълчи...негов избор...но според мен от тая тема няма никъф смисъл![]()
![]()
П.С. нищо лично към `cannibal`girl ...просто си изказвам мнението по темата![]()
[b]BSG-to Traffic aned koi o6te ... eli sexitooo koqto ve4e mai ne vliza .... air g e malko stranen ma ina4e e pi4 mislq ... ma me drazni malkokoi drug .... ne se se6tam :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Честно казано никой не ме е нервил толко че да ми е антипатичен![]()
Baby sexy girl
[B]aned
kittie(munichko)
air J
Първоначално написано от Murderdoll
v tozi forum ne sum pisala ot mnogo vreme, no tazi tema me nakara da napisha dva,tri reda!
Zastavam plutno zad vsi4ko, koeto e napisala Murderdoll, pozdravqvam q, che e purvata i edinstvenata, koqto e imala smelostta (to puk vse edno se iziskva nqkakva smelost da napishesh neshto za nqkogo, kogoto ne poznavash, no na pove4eto im lipsva)... Shapka i svalqm:P
i kakto ve4e napisah, prava e za vsi4ko-> Traffic trqbva da se poosuznae malko i da si stupi na krakata-> vreme mu e ve4e... za baby_sexy_girl-> samo4uvstvieto trqbva da ima pokritie!! za ostanalite nqma kakvo pove4e da dobavq.. Murderdoll si e svurshila rabotata
Няма нищо по-хубаво от гърненце с мед... освен две гърненца!
Първоначално написано от Murderdoll
Абе що ти не се видиш кво пишеш....![]()
![]()
![]()
Що за отношение!? Що за акъл !?Първоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
За първи път някой да ме ядоса !
как може такова нещо !? Предния път като имаше такава тема точно 4-5 човека казаха, че съм им АНТИ ок нп. всеки си има право на мнение в този форум да съм им казала нещо!? НЕ![]()
И моля без цинизми в форума !![]()
Ами досега никои не ме дразнеше в форума ама LiNkiN4eTo не ми харесва !? Ако питате защо!? Мразя хора с ниска култура, простоватички и без мнениеА пропуснах и без капка уважение към мнението на хората !
Комлексарка![]()
Накрая заради такива като тебе ще спра да влизам !
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
be smqtam 4e si4ki sa mnoo qki i moo me kefqt.
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
Много сте ми странни..вече незнам колко такива теми имаше.И каква е ползата?Хората,които ви дразнеха престанаха ли да ви дразнят?Тук данеби да трябва да се стараеш да се харесаш на всички
![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Tuk macka si mnogo prava i az sam na tva mnenie! Vse pak toq forum e napraven za da moje vseki da kaje svoeto sobstveno mnenie i gledna to4ka! Ako se starae6 da se haresa6 na vsi4ki kva e polzata? Po tozi na4in samo se obezli4ava6 i sliva6 s ostanalite! Mislq 4e po pe4eliv6ata poziciq e da si razli4en s koeto da privli4a6 horata, otkolkoto da licemerni4i6!Първоначално написано от AvLee
mn sorry ama ot taq tema naistina nqma smisal(ne kazvam 4e i az ne puskam tapi temi)
1.nikoi ne moje da mi e antipati4en za6toto ne poznavam nikoi dostata4no
2.na nikoi ne moje da sam antipati4na poradi sa6tata pri4ina
3.tova 4e nqkoe mnenie na nqkoi potrebitel te drazni ne moje da e pri4ina da ti e antipati4en za6toto tova e forum
4.kakvo spored teb ozna4ava antipati4en?
P.S. `cannibal`girl az sa6to nqmam ni6to protiv teb,daje mislq 4e si gotina![]()
![]()
![]()
In the middle there is no beginning and no end...
Аз пък си се харесвам..![]()
![]()