- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koi Ot Foruma Vi E AntipaTichen?
Добре бе хора дигнахте ми нервите вече!!!Уж не сте толкова прости (извинете ме че така ви наричам ама..) а пък не се научихте за толкова време престой във форума че такива теми не раждат нищо добро...толкова ли не може да разберете че няма значение дали някой ви харесва или ви мрази дали ви уважава или не...важното е вие самите да се оцените и уважите....и да разберете че да се пише в тея теми е най елементарното нещо![]()
![]()
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
GeRyTo - prava si, az nqma da spomenavam imena prosto shte kaja 4e mrazq flooderite, to se znae koi sa!
naistina ne moga da razbera kak moje nqkoi da ti e antipati4en...moje bi ako postoqnno si syzdava konflikti s drugite ama dobre kakyv e smisyla...moje6 li da promeni6 ne6to kato se drazni6 s tiq hora...razbiram da ne ti dopada mnenieto na daden 4ovek ama tva si e normalno razli4ni harakteri razli4ni mneniq o6te pove4e 4e tuk sme tolkova mnogo hora...no kakyv e smisyla da izrazqva6 lo6oto si otno6enie kym nqkoi tova 6te te napravi li po-dobyr s ne6to... ?![]()
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Napulno saglasnaПървоначално написано от GeRyTo
Takiva temi kolkoto iska6 ima, i za kakvo??? Puk da ne govorim 4e e glupavo da precenq6 4ovek samo 4rez foruma, ne go poznavate li4no za da mu lepite ka4estva
Komentiraite si, s tova dokazvate kolko ste ograni4eni
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
mnogo si pravaПървоначално написано от GeRyTo
![]()
10x na lady_bird![]()
ta,iskam da kaja,4e men me drazni LiNkIn4eTo. prosto ne mi haresva tova,4e dava super typi i bezmisleni mneniq,a posle drugite bili tupii moite mneniq ne sa koi znae kolko stoinostni,ama mislq,4e sa po-dobri ot tezi na tova devoi4e. a i kakato kaza aver4eto,nqma6 nikakvo uvajenie kum 4ujdoto mnenie. mnogo me nadrazni tova"уфцъ". a be ti ot koe selo idva6?!
No MaN, No CrY!!!
\m/
idvam ot selo Burgas ako iska6 mi ela na gosti![]()
ave mili horica znaete li kolko me interesuva va6eto mnenie za menemi ako ne znaete da vi kaja - izob6to ne mi dreme kvo mislite za men
az ne sum v toq forum za da sabiram mneniq za sebe si
![]()
4e nqkoi ot vas ne me haresvat , nito 6te me zaboli , nito ne6to 6te mi stane , vie nito me poznavate , nito nqkoi znae ne6to pove4e za men ( e ima izklu4eniq no s tqh sum v super otno6eniq) , taka 4e skupi moi boli ma ******* za va6eto mnenieAz mn dobre znam kakvo predstavlqvam i ne e nujno nqkvi nepoznati hora da me ocenqvat
![]()
Mnogo pozdravi na Nekasa4a i Air_J![]()
nikoi ne mi e anti![]()
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
Mi temata taka i taka si q ima ... pitat mekazvam im
ne sam napravil ni6to nezakonno spored men nqma ni6to lo6o nqkoi da kaje koi ne go kefi ama ne sled tfa da se psuva ... kazva6 i krai .. sledva6tiq ... az 6e se kefa da znam koi ne mi se kefi ..
prosto da znam :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Vsichki ste sladuri.Nikoi ne me drazni vsichki si vi obichkam:P
![]()
На мен ми е антипатичен air j.
Много злобен ми се вижда и аз лично незнам на някой да се е опитал да помогне.
Никакъв позитивизъм няма в този човек според мен,но може и да греша.Не го познавам лично.
Дразни ме и това,че любимата му картинка е ето тази - >
Просто е отвратителна и показва негативното му отношение към форума и към хората,които пишат в него.![]()
[***ote="little_black*******ack]На мен ми е антипатичен air j.
Много злобен ми се вижда и аз лично незнам на някой да се е опитал да помогне.
Никакъв позитивизъм няма в този човек според мен,но може и да греша.Не го познавам лично.
Дразни ме и това,че любимата му картинка е ето тази - >
Просто е отвратителна и показва негативното му отношение към форума и към хората,които пишат в него.![]()
[/c*lor][********][*b][/*uote]
Крайно време беше миризливите и страхливи п.утки да се обадят и да си признаят, че ме ненавиждат! Любимата ми картинка винаги е билаоще от много години насам просто най-готина ми се вижда! Опитвал съм и съм помагал, но когато бях нов във форума сега бих помагал, само ако преценя, че си струва! Не всеки ми разбира хумора това също го има, но ако мога да цитирам Ахат - аз сам си избрах тази съдба, вечната черна овца! А иначе по темата хората които ме дразнят отдавна съм им го казал и те си го знаят редовно използвам случай да ги осирам и винаги успявам, защото те са крайно простовати и е повече от лесно да бъдат забити!
П.С.> Радващо е, че най-накрая миризливите плъхове излязоха от дупките си и се осмелиха да дадат мнение! Това може само да ме радва и ще съм доволен занапред да не си мълчат, както досега правеха, ами като има нещо да се казва да го казват! Това е положението със стиснати кълки деца не се правят! За да се поправи един човек хората трябва да посочат грешките му! Затова драги ми плъхове, които ме нападате (къде с основание, къде без) аз се радвам, че най-накрая излязохте от смрадливото си убежище и се осмелихте да дадете мнението си, а не да казвате, че всички ви харесват, защото такива филми няма!
П.С.2> И въпреки всичко аз няма да се променя и явно ще продължавам да ви дразня така, че котета - примирете се!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moderated by coki
Поради съдържанието на обиждащи реплики в мнението, същото ще бъде модерирано, а всяко останало изтривано.
Благодаря!
Левски шампион але але!
Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
NAPLNO SAM PRAVA!
Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!
Murderdollgleda samo s koi da se zaqjda i posle se pravi na nevinna men me drazni mnogo 6toto se zaqjda s BABY_SEXY_GIRL
Momchencetoi se pravi mnogo na golqma rabota no se okaza ot GLUPAV PO GLUPAV prosto me drazni na momenti
Първоначално написано от [b
Ти пък да не си и адвокат на BABY_SEXY_GIRL![]()
![]()
NeПървоначално написано от Simply Lethal
Gadje mi e ot 1 godina i 5 meseca
Sorry za otklonenieto ot temata
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Хехех ОК така можеПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
Айде честит ви празник на двамата тогава(час по-рано...)
Аз все още ви се чудя що се впрягате за глупости това са все детски работи кой ви дразни с кого ще спиш а що не направите тема "Мамо що ма роди толкова тъпа".
Кво ви топли вас на кой сте симпатични или антипатични важното е ,че имате приятели които държат на вас и любимите ви хора които винаги са до вас това е най-важно!!!!Горе главата и толкова не им се вържете на простотиите!
10xПървоначално написано от Simply Lethal
i na teb :P
![]()
Tfa s godinata i 5-te meseca go znaeme si4ki ... moje bi za6toto se iztykva6 navqskade kadeto e vazmojno ... zname si4ki kolko mnogo se obi4ate i kolko ste 6taslivi .... ni6to novo ne kazva6 prosto prai6 typo vpe4atlenie .... 1 godina i 5 meseca .. golqm praz!!!Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Днес ми се виждаш нещо войнствен....![]()
![]()
aide izkaza se i tiПървоначално написано от Traffic
e izvinqvai ma tva e tupo, samo pri polojenie 4e se bqhte sdobrili, ama BSG se rasurdi i aide, Murderdoll mi e antipati4na ve4e. ebasi prostotiqta
![]()
prosto si kazah mnenieto, a ti ako iska6 se surdi!
Любовта е най-висшата степен на омразата
bez izvinenie ... SI4KI ADMINISTRATORI I MODERATORI 6toto vyr6at 4u6kope6ka rabota.Vinagi ama vinagi az sam precakan.(Sory bratleta no si izrazqvam mnenieto).Ama nqma za kakvo da se obqsnqvam pak i pak za6to sa mi antipati4ni ... !
ami malko hora me draznat,no se pak az predi vi draznih adski mnogo,a sega neznam 6to ne6atat se promeniha i samo momcehce ne me haresva e mnogo iasno.No kakto i da e,tva e tapa tema ebati za6to pravote samo horata da se karatnie se pak sme tuka ne da sme si anipati4ni,o6te se pak niakoi se opoznaeme.Sled kato sas sigurnost gi opoznaia vsi4kite 6te ti ka dali ne mi haresvat.No zasega si4kite acki mnogo me divat
![]()
![]()
![]()