- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koi Ot Foruma Vi E AntipaTichen?
a ine4e 4ak antipati4n ne,prosto ima niakoi koito me drazniat,i drugi koito mnogo haresvam,no do antipatia se o6te ne sam stignala![]()
kat e typa 6to pi6e6Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
sq o4akva6 si4ki da razmislqt varhu kazanoto ot tebe i da spryt da pi6at....ti da vijda6 nqkoi da se kara s nqkoi osven amy lee za koqto da ne haresvat Murderdoll e kraq na sveta???
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
ahahahahahaПървоначално написано от Momchence
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne e kraq na sveta be dimo, spox! az ne se karam, a prosto si izkazah mnenieto! kakvo, ne sum izlugala nikude
dobre de hora za6to kakvoto i da kaja vse az sum vinovna? amy lee tva amy lee onova...
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Spored men pridava6 vajnost na nqkoi ne6ta koito ne sa tolkova vajni i se pali6 i nqkfa takava priema6 si4ko mnogo seriozno ... ne si e ot pyrvo zna4eniq ... nqkoi ne se kefi na Murderdoll mi basi normalno e ne moje si4ki da q haresvat tfa ne zna4i 4e e problem .... prosto nqma nujda ot komentar za6toto ne e ni6to nenormalno i strannoПървоначално написано от amy lee
uspokoi topkata
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Momchence ami az na TeB![]()
![]()
![]()
Iska6 mi mnenieto za tebПървоначално написано от [b
![]()
![]()
Не е нужно всяка тема да се обръща в чат ! Моля има ЛС![]()
И няма ли да е по-добре всеки да си казва мнението и ако може другите да не коментират мнението на хората !![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
az pyk nqmama antipatichen chovek tuka shtoto mai nikoi ne poznavam ili pone ne dostatychno dobre...ama ima edin ISSP mislq che deto pishe nai nai bezsmislenite postove,koito sym chela ... hich ne mi haresva
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
мен засега всички си ме кефят...нямам нищо против никои
opredeleno taaa tupa ovca (BABY_SEXY_GIRL) mi e antipati4na!!! kakto i 6ibanto i gadje...
Mene me drazni cannibal girl ili kakto tam se pishe. Za kvo q pusna taq tema mi kaji? S kakvo shte ti pomogne kato si nova tuk? Da najejavash tuka obstanovkata samo. Kogato nqkoi ne se kefi na nqkoi, prosto da ne mu chete mneniqta ili da mu kaje s kakvo go drazni. Kakyv e smisyla vsichki da razbirat koi na kogo se drazni? Blaa
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
sladulano nikoi s nikoi ne se kara ne se vprqgaiПървоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
koi s koi se kara da mu se skaram
po spokoino i ne se 6a6kai .... temata ne e ni6to osobeno :P
ahahahaha ako znae6 kolko me e*e kakvo ti e mnenieto za menПървоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
ili puk na koito i da bilo ot tozi forum.. edinstveniq 4ovek koito
uvajavam ot tuka tova e Murderdoll!
p.s. kat sam trugnala da te draznq pone se nau4i kak se pi6a!!!
spoko ve `cannibal`girl![]()
Nikoi ne poznavam!!!![]()
МеI Love girlpower
Ai stiga ste se karali... Temata ne e za sporove.. Mi kat ne vi haresvat, kvo? `Cannibal`girl` shto se zaqjdash... se pak ti pusna temata![]()
Mi sq ne te haresva momi4eto i tolkova.. Ae peace
![]()
ai shte se izkaja i az .. ;]
na men sa mi antipatichni licemerite v toq forum !!
te si znaqt koi sa !
Пий Бира За Да Станеш Човек
Nqmah predvid, che me draznish izobshto s mneniqta si. Iskah da iztykna, che temata e gadna. Ama qvno na vsichki im haresva. DObre. Vie si znaete. I za teb dori ne sym si izgradila mnenie. Edinstvenoto, koeto znam e, che s murderdoll ste si probivali zaedno ezicite. Podrazni me, che pusna takava tema, a ne zashtoto imam losho mnenie za teb.Първоначално написано от `cannibal`girl
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Сега е момента ощеееее веднъж някой да каже, че темата е тъпа...Ебати пародията е тая тема - седя си аз тука и й се хиля. Мисля си, че има полза от цялата тая работа , ми да...определено. Ползата е, че на мен ми стана смешно
![]()
![]()
.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
btw ima ve4e takava tema makar da beshe otdavna![]()
http://www.teenproblem.net/forum/vie...t=4212&start=0
^efas^^ ne6to me drazni toq pi4 i mi se vijda 4e 6te si nameri maistora skoro![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Какво по хубаво от засмяна ЖозефинкаПървоначално написано от Josefinne
![]()
аз пък много му се кефя...а някои които ме дрази bonbon4eПървоначално написано от Nekasa4a
как може да има толкова самовлюбен човек
сякаш света се върти около нея
spoko niii s ^efas^^ se razbrahme uj 6te vidim pak ko da kaja za samovlubenite hora tuka sa mn garantiram ti no ne me draznqt prosto sa mi sme6ni ponqkoga![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Nekasa4a ti si si pi4ama za kvo puk takuv podpis..
mai samo tva ne me kefi v teb![]()