.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 98
    a ine4e 4ak antipati4n ne,prosto ima niakoi koito me drazniat,i drugi koito mnogo haresvam,no do antipatia se o6te ne sam stignala

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
    ami malko hora me draznat,no se pak az predi vi draznih adski mnogo,a sega neznam 6to ne6atat se promeniha i samo momcehce ne me haresva e mnogo iasno.No kakto i da e,tva e tapa tema ebati za6to pravote samo horata da se karatnie se pak sme tuka ne da sme si anipati4ni ,o6te se pak niakoi se opoznaeme.Sled kato sas sigurnost gi opoznaia vsi4kite 6te ti ka dali ne mi haresvat.No zasega si4kite acki mnogo me divat
    kat e typa 6to pi6e6 sq o4akva6 si4ki da razmislqt varhu kazanoto ot tebe i da spryt da pi6at....ti da vijda6 nqkoi da se kara s nqkoi osven amy lee za koqto da ne haresvat Murderdoll e kraq na sveta???
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Цитирай Първоначално написано от Momchence
    ami malko hora me draznat,no se pak az predi vi draznih adski mnogo,a sega neznam 6to ne6atat se promeniha i samo momcehce ne me haresva e mnogo iasno.No kakto i da e,tva e tapa tema ebati za6to pravote samo horata da se karatnie se pak sme tuka ne da sme si anipati4ni ,o6te se pak niakoi se opoznaeme.Sled kato sas sigurnost gi opoznaia vsi4kite 6te ti ka dali ne mi haresvat.No zasega si4kite acki mnogo me divat
    kat e typa 6to pi6e6 sq o4akva6 si4ki da razmislqt varhu kazanoto ot tebe i da spryt da pi6at....ti da vijda6 nqkoi da se kara s nqkoi osven amy lee za koqto da ne haresvat Murderdoll e kraq na sveta???
    ahahahahaha ne e kraq na sveta be dimo, spox! az ne se karam, a prosto si izkazah mnenieto! kakvo, ne sum izlugala nikude dobre de hora za6to kakvoto i da kaja vse az sum vinovna? amy lee tva amy lee onova...

Любовта е най-висшата степен на омразата

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    ahahahahaha ne e kraq na sveta be dimo, spox! az ne se karam, a prosto si izkazah mnenieto! kakvo, ne sum izlugala nikude dobre de hora za6to kakvoto i da kaja vse az sum vinovna? amy lee tva amy lee onova...
    Spored men pridava6 vajnost na nqkoi ne6ta koito ne sa tolkova vajni i se pali6 i nqkfa takava priema6 si4ko mnogo seriozno ... ne si e ot pyrvo zna4eniq ... nqkoi ne se kefi na Murderdoll mi basi normalno e ne moje si4ki da q haresvat tfa ne zna4i 4e e problem .... prosto nqma nujda ot komentar za6toto ne e ni6to nenormalno i stranno uspokoi topkata
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Guest
    Momchence ami az na TeB

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от [b
    aneD]Momchence ami az na TeB
    Iska6 mi mnenieto za teb

Супер фен
    Не е нужно всяка тема да се обръща в чат ! Моля има ЛС
    И няма ли да е по-добре всеки да си казва мнението и ако може другите да не коментират мнението на хората !
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Повече от фен
    az pyk nqmama antipatichen chovek tuka shtoto mai nikoi ne poznavam ili pone ne dostatychno dobre...ama ima edin ISSP mislq che deto pishe nai nai bezsmislenite postove,koito sym chela ... hich ne mi haresva
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Повече от фен
    мен засега всички си ме кефят...нямам нищо против никои

anti`BABY_SEXY_GIRL
    Guest

mriii ma

opredeleno taaa tupa ovca (BABY_SEXY_GIRL) mi e antipati4na!!! kakto i 6ibanto i gadje...

Mene me drazni cannibal girl ili kakto tam se pishe. Za kvo q pusna taq tema mi kaji? S kakvo shte ti pomogne kato si nova tuk? Da najejavash tuka obstanovkata samo. Kogato nqkoi ne se kefi na nqkoi, prosto da ne mu chete mneniqta ili da mu kaje s kakvo go drazni. Kakyv e smisyla vsichki da razbirat koi na kogo se drazni? Blaa
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
    Mene me drazni cannibal girl ili kakto tam se pishe. Za kvo q pusna taq tema mi kaji? S kakvo shte ti pomogne kato si nova tuk? Da najejavash tuka obstanovkata samo. Kogato nqkoi ne se kefi na nqkoi, prosto da ne mu chete mneniqta ili da mu kaje s kakvo go drazni. Kakyv e smisyla vsichki da razbirat koi na kogo se drazni? Blaa
    sladulano nikoi s nikoi ne se kara ne se vprqgai koi s koi se kara da mu se skaram po spokoino i ne se 6a6kai .... temata ne e ni6to osobeno :P

ahahahaha ako znae6 kolko me e*e kakvo ti e mnenieto za men
    ili puk na koito i da bilo ot tozi forum.. edinstveniq 4ovek koito
    uvajavam ot tuka tova e Murderdoll!
    p.s. kat sam trugnala da te draznq pone se nau4i kak se pi6a!!!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    spoko ve `cannibal`girl

Nikoi ne poznavam!!!
    МеI Love girlpower

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Ai stiga ste se karali... Temata ne e za sporove.. Mi kat ne vi haresvat, kvo? `Cannibal`girl` shto se zaqjdash... se pak ti pusna temata Mi sq ne te haresva momi4eto i tolkova.. Ae peace

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    ai shte se izkaja i az .. ;]
    na men sa mi antipatichni licemerite v toq forum !!
    te si znaqt koi sa !
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Цитирай Първоначално написано от `cannibal`girl
    ahahahaha ako znae6 kolko me e*e kakvo ti e mnenieto za men
    ili puk na koito i da bilo ot tozi forum.. edinstveniq 4ovek koito
    uvajavam ot tuka tova e Murderdoll!
    p.s. kat sam trugnala da te draznq pone se nau4i kak se pi6a!!!
    Nqmah predvid, che me draznish izobshto s mneniqta si. Iskah da iztykna, che temata e gadna. Ama qvno na vsichki im haresva. DObre. Vie si znaete. I za teb dori ne sym si izgradila mnenie. Edinstvenoto, koeto znam e, che s murderdoll ste si probivali zaedno ezicite. Podrazni me, che pusna takava tema, a ne zashtoto imam losho mnenie za teb.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Сега е момента ощеееее веднъж някой да каже, че темата е тъпа... Ебати пародията е тая тема - седя си аз тука и й се хиля. Мисля си, че има полза от цялата тая работа , ми да...определено. Ползата е, че на мен ми стана смешно .
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    btw ima ve4e takava tema makar da beshe otdavna
    http://www.teenproblem.net/forum/vie...t=4212&start=0

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    ^efas^^ ne6to me drazni toq pi4 i mi se vijda 4e 6te si nameri maistora skoro
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Сега е момента ощеееее веднъж някой да каже, че темата е тъпа... Ебати пародията е тая тема - седя си аз тука и й се хиля. Мисля си, че има полза от цялата тая работа , ми да...определено. Ползата е, че на мен ми стана смешно .
    Какво по хубаво от засмяна Жозефинка

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Nekasa4a
    ^efas^^ ne6to me drazni toq pi4 i mi se vijda 4e 6te si nameri maistora skoro
    аз пък много му се кефя...а някои които ме дрази bonbon4e как може да има толкова самовлюбен човек сякаш света се върти около нея

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    spoko niii s ^efas^^ se razbrahme uj 6te vidim pak ko da kaja za samovlubenite hora tuka sa mn garantiram ti no ne me draznqt prosto sa mi sme6ni ponqkoga
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Nekasa4a ti si si pi4 ama za kvo puk takuv podpis..
    mai samo tva ne me kefi v teb

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си